Ücretsiz kurs ya da Language International'dan burs alabilir miyim?

Hayır. Web sitemizde dersleriniz için en düşük fiyatları alacağınızı garanti ederiz, ancak tüm derslerimiz tam ödeme gerektirir. Eğer kısıtlı bir bütçeniz varsa, en ucuz dil kurslarını bulmak için arama motorumuzu kullanabilirsiniz.

Language International ile çevrimiçi kursları alabilir miyim?

Hayır. Language International yalnızca yoğun pratik programları ile çalışır. Bu, seyahat ettiğiniz ülkede yaşamak ve yaşamak zorunda olduğunuz anlamına gelir. Yoğun pratik bir dil öğrenmenin en iyi yoludur.

Language International'ı kullanmanın maliyeti nedir??

Language International tamamen ücretsizdir. Çalıştığımız okullardan küçük bir servis ücreti alarak para kazanırız. Size herhangi bir ek ücret talep etmiyoruz ve herhangi bir kursa doğrudan okulla rezervasyon yaptırmaktan daha fazlasını ödeyemeyeceğinizi garanti ediyoruz. Aynı dil kursu için başka yerlerde 48 saat içinde daha iyi bir fiyat bulursanız, farkı iade edeceğiz. Ayrıntılara bakınız.

Düşük fiyat garantisini nasıl sunuyorsunuz?

Çevrimiçi kayıt işlemi yönetim maliyetlerini azaltır. Okulların çevrimiçi profilleri sadece kağıt broşürlerden daha fazla bilgi sunmakla kalmaz, aynı zamanda maliyetleri de önemli ölçüde azaltır. Bu, sitemizde listelenen tüm dil kurslarında size garantili düşük bir fiyat sunmamızı sağlar.

Language International bir dil okulu mu?

Hayır. Language International bağımsız bir hizmet sağlayıcısıdır. Sitemize dahil olmak isteyen çok sayıda okulumuz sürekli olarak yaklaşmaktadır. Fakat, sadece dünyanın her yerinde en iyi dil kurslarını seçiyoruz. Web sitemizde yalnızca en iyi okullar bulunmaktadır, böylece web sitemizde yalnızca en kaliteli programları bulacaksınız.

Language International'ın şehrimde bir ofisi var mı?

Language International'ın şehrimde bir ofisi var mı? Language International'ın ofisi Cambridge, MA, ABD'de de var. Her şehirde bir ofisimiz olmasa da, çok dilli konuşan öğrenci danışmanlarımız var ve sorularınıza Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Rusça cevap verebilirler.


Related articles


Browse all advice articles