Yoğun ve standart dil kurslarının başlangıç tarihleri genellikle esnektir. Dil hakkında temel bilgiye sahipseniz, yılın herhangi bir Pazartesi gününü neredeyse her okulda başlayabilirsiniz. Eğer tamamen yeni başlayan biriyseniz, kurslar genellikle ayda bir veya iki kez başlıyor.

Dil okullarının Temmuz ve Ağustos aylarında, yılın herhangi bir döneminde olduğundan daha fazla öğrencisi olduğunun farkında olmalısınız. Bu, kurs ücretleri, konut fiyatları ve genel yaşam masrafları bu süre boyunca genellikle daha pahalı olduğu anlamına gelir. Temmuz veya Ağustos aylarında bir kurs rezervasyonu yapmak isterseniz, bunu çok erken yapmalısınız: okulların sınırlı noktaları vardır ve yüksek sezon için önceden iyi bir şekilde rezervasyon yapılabilir. Tercih ettiğiniz konut türünü edinme şansınız, kursunuzu erken ayırırsanız çok daha büyük. Okula yakın yerleşim yerlerinin yaz aylarında güvence altına alınması özellikle zordur ve çabucak dolma eğilimindedir.

Düşük sezon (Eylül - Haziran) arasındaki dil kursları sadece daha ucuz değil aynı zamanda daha küçük sınıflara da sahiptir. Bu süre zarfında kurs almaya devam edebiliyorsanız, kurslarınız için daha az para ödeyeceksiniz ve talebin çok daha düşük olması nedeniyle daha iyi konut bulabilirsiniz.

Related articles


Browse all advice articles