Language International, vizesiz öğrenci adına başvuru alamaz. Fakat, başvurunuzun bir parçası olarak, kabul mektubu ve ücret ödeme belgesi de dahil olmak üzere okulunuzdan ihtiyacınız olan tüm belgeleri sağlayabiliriz. Vize için başvuru süreci her ülke için farklıdır, ancak bu iki belgeye çoğu durumda ihtiyaç duyulmaktadır.

Belgeleriniz ücretsiz olarak normal posta ile ev adresinize gönderilecektir. Evraklarınızı hızlı posta ile almak isterseniz, bir nakliye ücreti tahsil edilecektir. Bu ücret okulun bulunduğu yere ve ikamet ettiğiniz ülkeye göre belirlenir. Language International'daki okul profilleri, hızlı posta ücretleriyle ilgili bilgi vermektedir. Language International, belgelerinizin zamanında ve güvenceye teslim edilmesini sağlamak için hızlı posta kullanmanızı önerir.

ABD öğrenci vizesi

Haftada 18 saatten fazla bir süredir Birleşik Devletler'de tam gün eğitim alıyorsanız, vize başvurunuzla birlikte ABD elçiliğine göndermeniz gereken bir I-20'yi de alacaksınız. I-20'de SEVIS takip numarası var. Öğrenci vizesine başvurmak isteyen öğrenciler, vize görüşmesi için ABD elçiliğine veya konsolosluğa gitmeden önce SEVIS ücretini çevrimiçi olarak ödemek zorundadır. ABD öğrenci vizesi başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi edinin.

Birleşik Devletler yasalarının, I-20'nin yalnızca yoğun İngilizce dil eğitimi almak isteyen öğrencilere verilebileceğini belirttiğini unutmayın. Yoğun bir İngilizce programı (tam zamanlı) okumayı planlıyorsanız, Language International sizin için bir I-20 almaya yardımcı olacaktır. Amerika Birleşik Devletleri yasalarının öğrencilerin bir F-1 Vizesi ile yarı zamanlı olarak eğitim almasına izin vermediğini lütfen unutmayın. Haftada en az 18 saat eğitim görüyorsanız, kendi başına bir Ziyaretçi Vizesi (B1 / B2) için başvurmanız gerekir.

İngiltere öğrenci vizesi/h2>İngiltere'de 6 aydan fazla bir süre eğitim alıyorsanız, bir Eğitim Kabul Onayı alırsınız. Language International'ı kullanarak bir dil kursu başarıyla yerleştirmiş ve ücretlerini ödemiş öğrenciler, okuldan gerekli tüm belgeleri alacaktır. İngiltere (Katman 4) Genel Öğrenci Vizesi (GSV) başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi edinin.

Daha fazla bilgi

Vize başvurusu ile ilgili daha fazla bilgiyi aşağıdaki sayfalarda bulabilirsiniz.

Vizem reddedilirse ne olur? Paramı geri alacak mıyım?

Vize başvurunuz reddedildiyse, endişelenmeyin! Vize reddinin birer kopyasını tutun ve kursun başlama tarihinden 7 gün önce bize gönderin. Language International, tüm kurs ve konut ücretlerinizi iade edecektir. Daha fazla bilgi için satış ve geri ödeme politikamızı inceleyin.

Related articles


Browse all advice articles