Lizbon'da En İyi 6 Portekizce Dil Okulu 2024 (₺ 1,228'dan Başlayan)

Lizbon'da en son yorumlanan Portekizce okulları

Iberlínguas

İlk hafta, papanın Lizbon ziyaretinin yol açtığı kaotik trafik durumu nedeniyle tuhaf geçti. Okul buna çok anlayışlı davrandı ve kaçırılan derslerin karşılığında bazı özel dersler verdi. Sınıf küçüktü ve mükemmel bir uyum içindeydi. Ne yazık ki bir... more

Iberlínguas

Iberlinguas okulu iyi organize edilmiştir. Kursumda sadece 4 kişiydik ve bu faydalı oldu çünkü her katılımcının konuşacak daha fazla alanı vardı. Okula hem yürüyerek hem de toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak kolaydır. Picoas metro durağına... more


Portekizce KURS TÜRLERİ

Ne tür Portekizce kursu arıyorsunuz?

Genel

Genel Portekizce dil kursları

Genel Portekizce kursları dinleme, okuma ve yazma becerilerini konuşma Portekizce geliştirmek isteyen yetişkinler içindir. Çoğu kurslar 16 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 2 - 48 haftalık kurslar mevcuttur. Çoğu kurslar haftalık ortalama 30 saattir.

Öğretmen Eğitimi

Portekizce öğretmen eğitimi kursları

Portekizce öğretmen eğitimi kursları yurtdışında Portekizce öğretiminde ilgilenen öğretmenler içindir. Dünyada hemen her ülkede iş fırsatları ile dünya çapında nitelikli Portekizce öğretmenleri için büyük bir talep var.

Eğitim ve iş

Eğitim ve çalışma için Portekizce programları

İş-çalışma programları Portekizce öğrenmek ve aynı zamanda profesyonel iş deneyimi kazanmak isteyen yetişkinler içindir.

Uzmanlık Alanı

Uzmanlık Portekizce kursları

Uzmanlık Portekizce kursları Portekizce eğitimi ve spor, sanat, yemek, ve daha fazlası gibi faaliyetler, katılmak isteyenler içindir.