Pekin'de En İyi 8 Çince Mandarin Dil Okulu 2024 (₺ 1,100'dan Başlayan)

Pekin'de en son yorumlanan Çince Mandarin okulları

Beijing International Chinese College

Genel olarak deneyimi gerçekten beğendim. BICC'nin konumu gerçekten çok iyi ve öğretmenler iyi ve arkadaş canlısı. Grup dersleri ve bireysel dersler çok iyiydi ve öğretmenler esnekti. Ancak öğretmenlerin İngilizce becerileri çok iyi değildi ve... more

Beijing International Chinese College

Öncelikle yönetim personeli çok arkadaş canlısıydı ve her zaman yardımsever davrandılar. Bunun için çok teşekkür ederim. Öğretmenler benim seviyeme göre nasıl ders anlatacaklarını çok iyi biliyorlardı ve beni zorlamaya devam ediyorlardı. Okulun... more


Çince Mandarin KURS TÜRLERİ

Ne tür Çince Mandarin kursu arıyorsunuz?

Genel

Genel Çince Mandarin dil kursları

Genel Çince Mandarin kursları dinleme, okuma ve yazma becerilerini konuşma Çince Mandarin geliştirmek isteyen yetişkinler içindir. Çoğu kurslar 16 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 2 - 48 haftalık kurslar mevcuttur. Çoğu kurslar haftalık ortalama 30 saattir.

Küçük

Junior Çince Mandarin kursları

Junior Çince Mandarin kursları yazın Çince Mandarin öğrenmek isteyen 4 ila 12 yaşlarındaki çocuklar ve 13 ila 18 yaşlarındaki gençler için idealdir. 4 - 8 haftalık kurslar mevcuttur.

Sınava hazırlık

Çince Mandarin yeterlilik sınavına hazırlık kursları

Çince Mandarin sınavına hazırlık kursları iş beklentilerini geliştirmek veya üniversiteye girebilmek için Çince Mandarin yeterlilik sınavına hazırlanmak isteyen öğrenciler içindir.

HSK
İş

Ticari Çince Mandarin kursları

Bire-bir iş için Çince Mandarin dersleri özel ders ve özel bir Çince Mandarin öğretmeni ile kısa sürede Çince Mandarin öğrenmek isteyen şirket yöneticileri ve profesyoneller içindir.

Eğitim ve iş

Eğitim ve çalışma için Çince Mandarin programları

İş-çalışma programları Çince Mandarin öğrenmek ve aynı zamanda profesyonel iş deneyimi kazanmak isteyen yetişkinler içindir.