Anglophiles - Barton Hall

Barton Hall, Kingskerswell Road, Devon, England Torquay TQ2 8JY, UK
courses

Tüm kurslar

school
photos

Fotoğraflar

  • Anglophiles - Barton Hall 1/6
  • Anglophiles - Barton Hall 2/6
  • Anglophiles - Barton Hall 3/6
  • Anglophiles - Barton Hall 4/6
  • Anglophiles - Barton Hall 5/6
  • Anglophiles - Barton Hall 6/6
housing

Konaklama

Barton Hall çeşitli konaklama seçenekleri sunuyor:
student-residence

Öğrenci yurdu - 4 kişilik ortak oda - Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği

₺ 30,126
haftalık

Student residence (on-campus) - 4-person shared room - Breakfast, lunch, and dinner

Yaş aralığı: 11 - 17 yaşında
Adres: Barton Hall, Kingskerswell Road, , Devon Torquay TQ2 8JY, UK
Yer: Outside the city center of Devon
Tür bir konaklama: Öğrenci yurdu (kampüs içi)
Oda tipi: 4 kişilik ortak oda
Yemek: Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği (21 meals per week)
İmkanlar: Çamaşırhane, isıtma, 7 gün 24 saat gözetim, ve spor tesisleri
Okula uzaklık: 2 - 10 dakika - walk
Kullanılabilirlik: 30 Haz 2023 - 13 Tem 2023, 08 Tem 2023 - 21 Tem 2023, 17 Tem 2023 - 30 Tem 2023, 01 Ağu 2023 - 14 Ağu 2023, 14 Ağu 2023 - 27 Ağu 2023
Varış günü: Pazar, zaman
Ayrılış günü: Cumartesi, zaman
₺ 30,126
ACCOMMODATION & FOOD
Students will be in rooms of 4 to 8 beds, sharing bathroom facilities with a few other rooms. Continental or English Breakfast and two hot meals per day served in the self-service restaurant.

SUPERVISION
Students are supervised by our highly experienced team of teachers, instructors and youth leaders working under the direction of our Centre Director.
visa

Vize desteği

Biz öğrenciler adına vize için başvuruda bulunamayız. Ancak okul vize başvurunuzu desteklemek için gereken tüm belgeleri sağlayabilir.

Eğer İngilterede 11 aydan fazla eğitim görecekseniz, İngiltere elçiliğine Genel Öğrenci Vize başvurusu (General Student Visa application) ile birlikte göndermeniz gereken Eğitim Kabul Onayı (Confirmation of Acceptance for Studies (CAS)) denilen bir referans numarası alacaksınız. Başarılı dil kursu rezervasyonu yaptırmış ve ücretlerini ödemiş olan öğrenciler CAS'ı Barton Hall dan alacaklardır. İngiltere yasalarına göre, CAS yalnızca İngilizce eğitimlerini 11 aydan fazla sürdürmeyi planlayan öğrencilere verildiğini unutmayınız.

Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitim görecekseniz, Öğrenci Ziyaretçi Vizesi (Student Visitor Visa) olarak adlandırılan özel bir ziyaretçi vizesine başvurmanız gerekmektedir. Ziyaretçi öğrenci olarak eğitim sürenizce yarı-zamanlı olarak çalışamazsınız. Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitiminizi sürdürmeyi planlıyorsanız, kabul mektubu ev adresinize normal posta ile hiçbir ücret talep edilmeden gönderilecektir.

İngiltere vizesi alma hakkında daha fazla bilgi edinin »

Uçuşlar ve havaalanı aktarması

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Devon based on your budget, schedule and preferences.

Seyehat sigortası

Language International sağlık ve kişisel eşyalar sigortası kapsamında yurtdışında eğitim endişesiz geçer. Bizimle kurs rezervasyounu yaptırdığınızda, sadece sağlık bakım maliyetini değil aynı zamanda kişisel eşyalarınızın kaybını da kapsayan uluslararası sigorta planı satın alabilirsiniz. Sigortanızı kayıt olurken önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Sigorta planımız hakkında daha fazla bilgi edinin »

Daha fazla oku...
map

Map

Barton Hall, Kingskerswell Road
Devon
England Torquay TQ2 8JY
UK

Okulun konumu

YER
Barton Hall, İngiltere'nin güneybatı bölgesi Devon'da yer almaktadır. Torquay manzarasına sahip İngiliz Rivierası'nın kalbindedir. Mavi bayraklı plajlar ve Dartmoor yakınlardadır. Bu macera merkezinin neden öğrenciler arasında bu kadar popüler olduğunu görmek kolaydır.


İNGİLİZCE DERSLERİ
2 haftalık konaklama süresince 24 saat ders
3 haftalık konaklamada 33 saat ders
Öğrencilere varışta İngilizce dil testi yapılır ve dil seviyelerine göre sınıflara yerleştirilir.
Sınıf başına ortalama öğrenci sayısı en fazla 16'dır, ortalama sayı 12-14'tür. Öğretmenlerimiz tamamen niteliklidir. Öğretmenlerimizin çoğu geçmiş programlarımızda düzenli olarak çalışmaktadır. Sınıflarını gerçekten canlı ve eğlenceli hale getirmek için büyük coşku ve enerji ile çalışırlar.
Temel dilbilgisi ve kelime bilgisi çalışmaları da dahil olmak üzere konuşma İngilizcesine ve dinleme becerilerine vurgu yapılır. Öğrencileri günlük iletişimlerinde etkili ve güvenli hale getirmeyi amaçlıyoruz.
Tüm ders malzemeleri verilmektedir.


KONAKLAMA VE YEMEK
Öğrenciler, birkaç diğer odayla banyo olanaklarını paylaşan 4 ila 8 yataklı odalarda olacaklardır. Kontinental veya İngiliz kahvaltısı ve günde iki sıcak öğün self-servis restoranda servis edilir.


İNGİLİZCE VE ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER *

Yarım gün sportif, boş zaman etkinlikleri veya kültürel faaliyetler
Akşam oyunları
Haftada 1 gezi

Aktivite örnekleri: kaya inişi, Jacob’ın merdiveni, kano, tırmanma, kurtulan, sal inşası, dağ bisikleti, dev salıncak, yüksek ipler, okçuluk, dörtlü bisiklet, havuz oyunları, spor ve takım oyunları vb.

Akşam eğlencelerine örnekler: Bilgi yarışması, disko, sinema gecesi, yetenek yarışması, tematik gece, hazine avı, kamp ateşi vb.
                              
SÜPERVİZYON
Merkez Müdürü'nün yönetiminde çalışan deneyimli ekibimiz, öğretmenlerimiz ve gençlik liderlerimizle öğrenciler denetlenir.

questions

Sorular & yanıtlar

Sorularınız mı var? Anglophiles - Barton Hall personelinden ve geçmişteki öğrenciler yanıt alın.

Soru sor
Fiyatları göster