Exeter IP International Projects

Birks Grange Village, New North Road, Exeter, England EX4 4 PQ, UK
courses

Tüm kurslar

Exeter IP International Projects aşağıdaki kurs türlerini sunar:

başlayan
₺ 34,017

başlayan
₺ 35,023

başlayan
₺ 37,340

başlayan
₺ 38,258

başlayan
₺ 39,089

başlayan
₺ 42,412
school
photos

Fotoğraflar

  • City of Exeter 1/17
  • City of Exeter 2/17
  • Okulun öğrencileri 3/17
  • Exeter IP International Projects dinlenme odası 4/17
  • Okul tarafından sunulan öğrenci yurdu 5/17
  • Okul tarafından sunulan öğrenci yurdu 6/17
  • Okul tarafından sunulan öğrenci yurdu 7/17
  • Okulun öğrencileri 8/17
  • Classes at Exeter IP International Projects 9/17
  • Okulda bir sınıf 10/17
  • Exeter IP International Projects binası 11/17
  • Exeter IP International Projects dinlenme odası 12/17
  • Exeter IP International Projects dinlenme odası 13/17
  • Diğer 14/17
  • Okulun Öğretmenleri ve Çalışanları 15/17
  • City of Exeter 16/17
  • Okul tarafından sunulan öğrenci yurdu 17/17
housing

Konaklama

IP Exeter çeşitli konaklama seçenekleri sunuyor:
student-residence

Öğrenci yurdu - Tek kişilik oda - Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği

₺ 32,749
haftalık

Student residence (on-campus) - Single-person standard room - Breakfast, lunch, and dinner

Yaş aralığı: 10 - 17 yaşında
Tür bir konaklama: Öğrenci yurdu (kampüs içi)
Oda tipi: Tek kişilik oda
Yemek: Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği (21 meals per week)
İmkanlar: Çamaşırhane, kablosuz internet, ve 7 gün 24 saat gözetim
Okula uzaklık: 5 - 10 dakika - walk
Kullanılabilirlik: 30 Haz 2024 - 10 Ağu 2024
Varış günü: Pazar, 12:00 ÖS sonrası
Ayrılış günü: Cumartesi, 09:00 ÖÖ önce
₺ 32,749
Residence

Live and socialise with your fellow students from many different countries on campus! We use several residential houses at Birks Grange on the Streatham campus. You can either stay in standard single rooms with shared toilet and shower facilities as well as in en-suite single rooms. A safe is not available in the residence, but you will get a key/key card to lock your room. Also our supervisors live in the Residence and are available for any inquiries. On campus public payphones and a launderette with coin-operated washing and drying machines help to ensure that your stay is comfortable.
You'll get full board accommodation that includes breakfast, warm lunch and dinner. All meals are taken in the self-service school refectory. We cater for vegetarians and special diets e.g. gluten free, lactose free and halal. Please advise at least 14 days prior arrival about any special diet.

Öğrenci yurdu - Tek kişilik oda - Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği

₺ 36,028
haftalık

Student residence (on-campus) - Single-person en-suite room - Breakfast, lunch, and dinner

Yaş aralığı: 10 - 17 yaşında
Tür bir konaklama: Öğrenci yurdu (kampüs içi)
Oda tipi: Tek kişilik oda
Yemek: Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği (21 meals per week)
İmkanlar: Özel banyo, çamaşırhane, kablosuz internet, ve 7 gün 24 saat gözetim
Okula uzaklık: 5 - 10 dakika - walk
Kullanılabilirlik: 30 Haz 2024 - 10 Ağu 2024
Varış günü: Pazar, 12:00 ÖS sonrası
Ayrılış günü: Cumartesi, 09:00 ÖÖ önce
₺ 36,028
Residence

Live and socialise with your fellow students from many different countries on campus!

We use several residential houses at Birks Grange on the Streatham campus. You can either stay in standard single rooms with shared toilet and shower facilities as well as in en-suite single rooms. A safe is not available in the residence, but you will get a key/key card to lock your room.

Also our supervisors live in the Residence and are available for any inquiries. On campus public payphones and a launderette with coin-operated washing and drying machines help to ensure that your stay is comfortable.

You'll get full board accommodation that includes breakfast, warm lunch and dinner. All meals are taken in the self-service school refectory. We cater for vegetarians and special diets e.g. gluten free, lactose free and halal. Please advise at least 14 days prior arrival about any special diet.
visa

Vize desteği

Biz öğrenciler adına vize için başvuruda bulunamayız. Ancak okul vize başvurunuzu desteklemek için gereken tüm belgeleri sağlayabilir.

Eğer İngilterede 11 aydan fazla eğitim görecekseniz, İngiltere elçiliğine Genel Öğrenci Vize başvurusu (General Student Visa application) ile birlikte göndermeniz gereken Eğitim Kabul Onayı (Confirmation of Acceptance for Studies (CAS)) denilen bir referans numarası alacaksınız. Başarılı dil kursu rezervasyonu yaptırmış ve ücretlerini ödemiş olan öğrenciler CAS'ı IP Exeter dan alacaklardır. İngiltere yasalarına göre, CAS yalnızca İngilizce eğitimlerini 11 aydan fazla sürdürmeyi planlayan öğrencilere verildiğini unutmayınız.

Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitim görecekseniz, Öğrenci Ziyaretçi Vizesi (Student Visitor Visa) olarak adlandırılan özel bir ziyaretçi vizesine başvurmanız gerekmektedir. Ziyaretçi öğrenci olarak eğitim sürenizce yarı-zamanlı olarak çalışamazsınız. Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitiminizi sürdürmeyi planlıyorsanız, kabul mektubu ev adresinize normal posta ile hiçbir ücret talep edilmeden gönderilecektir. Eğer evraklarınızı hızlı posta ile almak istiyorsanız, kayıt olurken £ 65 talep edilecektir.

İngiltere vizesi alma hakkında daha fazla bilgi edinin »

Uçuşlar ve havaalanı aktarması

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Exeter based on your budget, schedule and preferences.

Seyehat sigortası

Language International sağlık ve kişisel eşyalar sigortası kapsamında yurtdışında eğitim endişesiz geçer. Bizimle kurs rezervasyounu yaptırdığınızda, sadece sağlık bakım maliyetini değil aynı zamanda kişisel eşyalarınızın kaybını da kapsayan uluslararası sigorta planı satın alabilirsiniz. Sigortanızı kayıt olurken önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Sigorta planımız hakkında daha fazla bilgi edinin »

Daha fazla oku...
map

Map

Birks Grange Village, New North Road
Exeter
England EX4 4 PQ
UK

Okulun konumu

İngiliz öğrenci hayatının nasıl olduğunu bilmek ister misiniz? İngiltere'de okumayı düşünüyor musunuz? Bu durumda, Exeter gelmeniz gereken yer!

Exeter Üniversitesi güzel bir kampüse sahiptir ve 2015-16 Yılın The Times ve The Sunday Times Spor Üniversitesi olarak seçilmiştir. Uluslararası denetçiler tarafından bir araya getirilen heyecan verici programa katılmak ya da şehir merkezindeki mükemmel alışveriş olanaklarından yararlanmak isteyip istemediğinize karar verebilirsiniz.

Exeter şehri, güzel Devon'un başkentidir ve heyecan verici ve unutulmaz bir konaklama için ideal bir yer sunmaktadır. Dartmoor Milli Parkı'nın engebeli güzelliğine ve Güney Devon'un kumlu plajlarına yakındır. Kasabanın kendisi, çok sayıda dükkan, kafe, yerel yemek mekanı, aynı zamanda Exeter'in 13. yüzyıldan kalma katedralinin hakim olduğu tarihi kent merkezinin içinde ve çevresinde iyi bilinen fast-food restoranları da sunmaktadır.

Geçmişin hissi ile modern yaşamın büyüleyici kombinasyonunun tadını çıkarın!

İngilizce yaz kursunuz sırasında diğer birçok ülkeden gelen arkadaşlar edineceksiniz - 2018 yazında, 11 farklı ülkeden yoğun haftalarda 250 öğrencimiz vardı.

Kampüs

Şehrin kuzeyinde, şehir merkezine sadece 20 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Exeter Üniversitesi'nin Streatham Kampüsü tarihi Exeter şehrine bakan çekici bir üniversite kampüsüdür. Güzel kampüs alanı, 350 dönümlük ormanlık alan, göl ve park içerir. İngilizce yaz kursuna yönelik konutlar, yemekhaneler ve sınıflar kampüstedir. Dünyanın dört bir yanından arkadaşlarınızla tanışabileceğiniz ve faaliyetlerimizin çoğunun gerçekleştiği IP Ocean Lounge, kampüsün kalbinde de bulunuyor. IP Fruit 'n' Fit ​​- Corner size gün boyu su, çay ve meyve sunar. Haftada bir kez havuz partileri için açık yüzme havuzu sunuyoruz.

Özel Eğlence Günü: Pazar günleri Paignton'daki Splashdown Su Parkı'na isteğe bağlı ek gezi.

questions

Sorular & yanıtlar

Sorularınız mı var? Exeter IP International Projects personelinden ve geçmişteki öğrenciler yanıt alın.

Soru sor
Fiyatları göster