Fukuoka'da En İyi 2 Japonca Dil Okulu 2024 (₺ 5,952'dan Başlayan)

Fukuoka'da en son yorumlanan Japonca okulları

Meiji Academy - Japanese Language & Culture

Meiji'de harika 3 ay geçirdim! Ders harikaydı ve paylaşım evi eğlenceliydi! Öğretmenler her gün değişiyor ve hepsinin avantajı var. Personel çok yatırımlı, nazik ve yardımsever. Düzenledikleri tüm parti için teşekkürler! Paylaşım evi... more

Meiji Academy - Japanese Language & Culture

Genel olarak Meiji Akademisi'ndeki deneyimimi beğendim. Aşağıda hoşuma giden şeylerin yanı sıra geliştirilebilecek şeyler hakkında da fikir vermek istiyorum. Derslerle başlayalım. 3 hafta boyunca standart kursa katıldım. Çünkü başlangıç... more


Japonca KURS TÜRLERİ

Ne tür Japonca kursu arıyorsunuz?

Genel

Genel Japonca dil kursları

Genel Japonca kursları dinleme, okuma ve yazma becerilerini konuşma Japonca geliştirmek isteyen yetişkinler içindir. Çoğu kurslar 16 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 2 - 48 haftalık kurslar mevcuttur. Çoğu kurslar haftalık ortalama 30 saattir.

İş

Ticari Japonca kursları

Bire-bir iş için Japonca dersleri özel ders ve özel bir Japonca öğretmeni ile kısa sürede Japonca öğrenmek isteyen şirket yöneticileri ve profesyoneller içindir.

Uzmanlık Alanı

Uzmanlık Japonca kursları

Uzmanlık Japonca kursları Japonca eğitimi ve spor, sanat, yemek, ve daha fazlası gibi faaliyetler, katılmak isteyenler içindir.