Coast Education

Downside School, Bath, England BA3 4RJ, UK
courses

Tüm kurslar

Coast Education aşağıdaki kurs türlerini sunar:

başlayan
₺ 103,286
school
photos

Fotoğraflar

  • Coast Education 1/9
  • Coast Education 2/9
  • Coast Education 3/9
  • Coast Education 4/9
  • Coast Education 5/9
  • Coast Education 6/9
  • Coast Education 7/9
  • Okul tarafından sunulan öğrenci yurdu 8/9
  • Coast Education 9/9
housing

Konaklama

Coast Education çeşitli konaklama seçenekleri sunuyor:
student-residence

Öğrenci yurdu - 4 kişilik ortak oda - Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği

Uygulanamaz
haftalık

Student residence (on-campus) - 4-person shared room - Breakfast, lunch, and dinner

Yaş aralığı: 9 - 17 yaşında
Adres: Holmbury St Mary, Dorking, Surrey RH5 6LQ, United Kingdom
Yer: Belmont Prep School
Tür bir konaklama: Öğrenci yurdu (kampüs içi)
Oda tipi: 4 kişilik ortak oda
Yemek: Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği (21 meals per week)
İmkanlar: Mutfak, çamaşırhane, bilgisayarlar, ücretsiz internet, halı, parke, isıtma, 7 gün 24 saat gözetim, bahçe, ve diğer
Kullanılabilirlik: 16 Tem 2018 - 13 Ağu 2018
Varış günü: Pazartesi, 11:00 ÖÖ sonrası
Ayrılış günü: Pazartesi, 04:00 ÖS önce
Uygulanamaz
Our Belmont Campus is our 'Harry Potter' Campus. Set in a stunning 65 acres of woodland, the school is the old family home of the famous Waterhouse family, founders of PWC. The House boasts charm and beauty, with History throughout the building.

Facilities include a heated outdoor swimming pool, tennis courts, volleyball courts, a full sized multi-purpose sports hall, an on-site Dining Hall, and top of the range classrooms.

All students live in the House, meaning we have a real family feel to our programmes. Students sleep in the dorms, with classrooms only one floor away for workshops, and all site are on site 24 hours a day to ensure the safety and well-being of all children.

This campus is truly magical, and it often fills up quickly due to its popular style.
visa

Vize desteği

Biz öğrenciler adına vize için başvuruda bulunamayız. Ancak okul vize başvurunuzu desteklemek için gereken tüm belgeleri sağlayabilir.

Eğer İngilterede 11 aydan fazla eğitim görecekseniz, İngiltere elçiliğine Genel Öğrenci Vize başvurusu (General Student Visa application) ile birlikte göndermeniz gereken Eğitim Kabul Onayı (Confirmation of Acceptance for Studies (CAS)) denilen bir referans numarası alacaksınız. Başarılı dil kursu rezervasyonu yaptırmış ve ücretlerini ödemiş olan öğrenciler CAS'ı dan alacaklardır. İngiltere yasalarına göre, CAS yalnızca İngilizce eğitimlerini 11 aydan fazla sürdürmeyi planlayan öğrencilere verildiğini unutmayınız.

Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitim görecekseniz, Öğrenci Ziyaretçi Vizesi (Student Visitor Visa) olarak adlandırılan özel bir ziyaretçi vizesine başvurmanız gerekmektedir. Ziyaretçi öğrenci olarak eğitim sürenizce yarı-zamanlı olarak çalışamazsınız. Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitiminizi sürdürmeyi planlıyorsanız, kabul mektubu ev adresinize normal posta ile hiçbir ücret talep edilmeden gönderilecektir. Eğer evraklarınızı hızlı posta ile almak istiyorsanız, kayıt olurken £ 20 talep edilecektir.

İngiltere vizesi alma hakkında daha fazla bilgi edinin »

Uçuşlar ve havaalanı aktarması

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Bath based on your budget, schedule and preferences.

Seyehat sigortası

Language International sağlık ve kişisel eşyalar sigortası kapsamında yurtdışında eğitim endişesiz geçer. Bizimle kurs rezervasyounu yaptırdığınızda, sadece sağlık bakım maliyetini değil aynı zamanda kişisel eşyalarınızın kaybını da kapsayan uluslararası sigorta planı satın alabilirsiniz. Sigortanızı kayıt olurken önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Sigorta planımız hakkında daha fazla bilgi edinin »

Daha fazla oku...
map

Map

Downside School
Bath
England BA3 4RJ
UK

Okulun konumu

Belmont Kampüsü, İngiltere'nin 'Üstün Doğa Alanlarından' birinde yer almaktadır. 65 dönümlük ormanlık alanda yer alan okul, ülkenin en güvenli bölgelerinden birinde bulunmaktadır. Londra Gatwick'ten 30 dakika ve Londra Heathrow Havaalanından 60 dakika uzaklıktadır, her iki havaalanından da kolayca erişilebiliriz ve her ikisinden de ücretsiz havaalanı transferi sağlarız.

Londra'dan arabayla sadece 45 dakika mesafedeki okulumuzda düzenlenen tüm günlük gezilerimiz, minimum seyahat süresi olacak şekilde özel otobüs veya minibüsle yapılır. Tüm giriş biletleri dahil olduğundan, Buckingham Sarayı, Windsor Şatosu, Oxford Üniversitesi ve Chelsea FC Stadyumu'nu ziyaret etmeyi bütün öğrenciler için seçeneklerle çok eğlenceli kılıyor.

Tüm kampüslerimizde birinci sınıf imkanlara sahip olmaktan gurur duyuyoruz ve Belmont da farklı değil. Tenis kortları, ısıtmalı açık yüzme havuzu, tam boy spor salonu, macera aktiviteleri için ormanlık alanların yanı sıra dersler, atölyeler, rahatlama ve uyumak için ana ev olan okul, unutulmaz bir yaz için idealdir!

Birleşik Krallık'taki en güvenli köylerden birinde olsak da, okul geceleri tamamen güvende ve tüm çalışanlar her çocuğun güvenliğini sağlamak için en yüksek niteliklere sahip olmaları için eğitiliyor.

questions

Sorular & yanıtlar

Sorularınız mı var? Coast Education personelinden ve geçmişteki öğrenciler yanıt alın.

Soru sor
Fiyatları göster