Düsseldorf'da En İyi 2 Almanca Dil Okulu 2024 (₺ 8,771'dan Başlayan)

Düsseldorf'da en son yorumlanan Almanca okulları

GoAcademy! Sprachschule Düsseldorf - International House

Başlangıçta Almanca derslerinin hepsini takip etmek benim için biraz zordu. Ancak Almanya'daki ilk günden sonra dersi takip etmek ve düşüncelerimi Almanca olarak ifade etmek giderek daha kolay hale geldi. Almancamın henüz mükemmel olmadığı doğru... more

GoAcademy! Sprachschule Düsseldorf - International House

Okul, şehrin çok iyi bir bölgesinde, kolay erişilebilir ve iyi tesislerde bulunmaktadır. Öğretmenlerim deneyimli ve bilgiliydi ve sınıfıma hızla entegre olmam ve dili hemen konuşmaya başlamam için bana çok yardımcı oldular. Herkese kesinlikle... more


Almanca KURS TÜRLERİ

Ne tür Almanca kursu arıyorsunuz?

Genel

Genel Almanca dil kursları

Genel Almanca kursları dinleme, okuma ve yazma becerilerini konuşma Almanca geliştirmek isteyen yetişkinler içindir. Çoğu kurslar 16 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 2 - 48 haftalık kurslar mevcuttur. Çoğu kurslar haftalık ortalama 30 saattir.

Küçük

Junior Almanca kursları

Junior Almanca kursları yazın Almanca öğrenmek isteyen 4 ila 12 yaşlarındaki çocuklar ve 13 ila 18 yaşlarındaki gençler için idealdir. 4 - 8 haftalık kurslar mevcuttur.

Sınava hazırlık

Almanca yeterlilik sınavına hazırlık kursları

Almanca sınavına hazırlık kursları iş beklentilerini geliştirmek veya üniversiteye girebilmek için Almanca yeterlilik sınavına hazırlanmak isteyen öğrenciler içindir.

Öğretmen Eğitimi

Almanca öğretmen eğitimi kursları

Almanca öğretmen eğitimi kursları yurtdışında Almanca öğretiminde ilgilenen öğretmenler içindir. Dünyada hemen her ülkede iş fırsatları ile dünya çapında nitelikli Almanca öğretmenleri için büyük bir talep var.

Profesyonel

Mesleki Almanca kursları

Profesyonel Almanca kursları, iş, tıp, hukuk, havacılık, ve konukseverlik gibi belirli bir alanda Almanca öğrenmek isteyen profesyoneller içindir.