Santa Monica'da En İyi 2 İngilizce Dil Okulu 2024 (₺ 16,024'dan Başlayan)

Santa Monica'da en son yorumlanan İngilizce okulları

Los Angeles Performing Arts Conservatory

Bir aktör olarak büyümek için iyi bir okul. Öğretmenler bilgili ve kişiseldir ve personel, umduğunuz kadar arkadaş canlısıdır. Orada bir öğrenci olarak geçişinizi önemsiyorlar. Pratik yapmak için harika bir tiyatroları ve birkaç ilginç dersleri var.... more

Los Angeles Performing Arts Conservatory

Tüm öğretmenler gerçekten profesyoneldir ve her öğrencinin becerilerini geliştirmek için neye ihtiyacı olduğunu bilirler. Buradaki herkes çok iyi, konumu da iyi. öğrenecek çok şey var Onu seviyorum. more


İngilizce KURS TÜRLERİ

Ne tür İngilizce kursu arıyorsunuz?

Genel

Genel İngilizce dil kursları

Genel İngilizce kursları dinleme, okuma ve yazma becerilerini konuşma İngilizce geliştirmek isteyen yetişkinler içindir. Çoğu kurslar 16 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 2 - 48 haftalık kurslar mevcuttur. Çoğu kurslar haftalık ortalama 30 saattir.

Sınava hazırlık

İngilizce yeterlilik sınavına hazırlık kursları

İngilizce sınavına hazırlık kursları iş beklentilerini geliştirmek veya üniversiteye girebilmek için İngilizce yeterlilik sınavına hazırlanmak isteyen öğrenciler içindir.

Uzmanlık Alanı

Uzmanlık İngilizce kursları

Uzmanlık İngilizce kursları İngilizce eğitimi ve spor, sanat, yemek, ve daha fazlası gibi faaliyetler, katılmak isteyenler içindir.