Floransa'da En İyi 13 İtalyanca Dil Okulu 2024 (₺ 2,245'dan Başlayan)

Floransa'da en son yorumlanan İtalyanca okulları

Centro Italiano Firenze

Dersler, ev sahibi ailemize sadece 20 dakikalık yürüme mesafesindeki eski bir sarayda yapıldı. Okulla iletişim çok sorunsuz ilerledi. Öğretmen çok yetenekliydi. Benim isteklerimi dikkate aldı. Ev sahibi aile çok misafirperverdi. Dili... more

Parola School

Genel deneyim çok iyiydi - okulun konumu harika ve sınıfların küçüklüğünü gerçekten beğendim. Dünyanın her yerinden insanlarla aynı sınıfta olmak çok güzeldi. Benim için ilk haftadan sonra ayak uydurmak zorlaştı çünkü haftada sadece birkaç kez her... more


İtalyanca KURS TÜRLERİ

Ne tür İtalyanca kursu arıyorsunuz?

Genel

Genel İtalyanca dil kursları

Genel İtalyanca kursları dinleme, okuma ve yazma becerilerini konuşma İtalyanca geliştirmek isteyen yetişkinler içindir. Çoğu kurslar 16 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 2 - 48 haftalık kurslar mevcuttur. Çoğu kurslar haftalık ortalama 30 saattir.

Sınava hazırlık

İtalyanca yeterlilik sınavına hazırlık kursları

İtalyanca sınavına hazırlık kursları iş beklentilerini geliştirmek veya üniversiteye girebilmek için İtalyanca yeterlilik sınavına hazırlanmak isteyen öğrenciler içindir.

İş

Ticari İtalyanca kursları

Bire-bir iş için İtalyanca dersleri özel ders ve özel bir İtalyanca öğretmeni ile kısa sürede İtalyanca öğrenmek isteyen şirket yöneticileri ve profesyoneller içindir.

Öğretmen Eğitimi

İtalyanca öğretmen eğitimi kursları

İtalyanca öğretmen eğitimi kursları yurtdışında İtalyanca öğretiminde ilgilenen öğretmenler içindir. Dünyada hemen her ülkede iş fırsatları ile dünya çapında nitelikli İtalyanca öğretmenleri için büyük bir talep var.

Profesyonel

Mesleki İtalyanca kursları

Profesyonel İtalyanca kursları, iş, tıp, hukuk, havacılık, ve konukseverlik gibi belirli bir alanda İtalyanca öğrenmek isteyen profesyoneller içindir.

Eğitim ve iş

Eğitim ve çalışma için İtalyanca programları

İş-çalışma programları İtalyanca öğrenmek ve aynı zamanda profesyonel iş deneyimi kazanmak isteyen yetişkinler içindir.

Uzmanlık Alanı

Uzmanlık İtalyanca kursları

Uzmanlık İtalyanca kursları İtalyanca eğitimi ve spor, sanat, yemek, ve daha fazlası gibi faaliyetler, katılmak isteyenler içindir.