IH InTuition Languages: Wales

Cardiff, Cardiff, Wales, UK
courses

Tüm kurslar

IH InTuition Languages: Wales aşağıdaki kurs türlerini sunar:

başlayan
₺ 31,412

başlayan
₺ 41,594

başlayan
₺ 41,594

başlayan
₺ 47,660

başlayan
₺ 53,726

başlayan
₺ 59,792
school
photos

Fotoğraflar

  • Okul tarafından sunulan aile yanında konaklama 1/2
  • Okul tarafından sunulan aile yanında konaklama 2/2
housing

Konaklama

IH InTuition Languages çeşitli konaklama seçenekleri sunuyor:
homestay

Aile yanında - Tek kişilik oda - Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği

Uygulanamaz
haftalık

Full-board accommodation in your teacher's home

Yer: Your teacher's home
Tür bir konaklama: Aile yanında
Oda tipi: Tek kişilik oda
Yemek: Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği (21 meals per week)
Kullanılabilirlik: Ocak - Aralık
Varış günü: Pazar, zaman
Ayrılış günü: Cumartesi, zaman
Uygulanamaz
All IH InTuition Languages students live and study in their teacher's home. Our host tutors are selected not only for their teacher skills and experience, but also their hospitality, welcoming attitude and comfortable homes.
visa

Vize desteği

Biz öğrenciler adına vize için başvuruda bulunamayız. Ancak okul vize başvurunuzu desteklemek için gereken tüm belgeleri sağlayabilir.

Eğer İngilterede 11 aydan fazla eğitim görecekseniz, İngiltere elçiliğine Genel Öğrenci Vize başvurusu (General Student Visa application) ile birlikte göndermeniz gereken Eğitim Kabul Onayı (Confirmation of Acceptance for Studies (CAS)) denilen bir referans numarası alacaksınız. Başarılı dil kursu rezervasyonu yaptırmış ve ücretlerini ödemiş olan öğrenciler CAS'ı IH InTuition Languages dan alacaklardır. İngiltere yasalarına göre, CAS yalnızca İngilizce eğitimlerini 11 aydan fazla sürdürmeyi planlayan öğrencilere verildiğini unutmayınız.

Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitim görecekseniz, Öğrenci Ziyaretçi Vizesi (Student Visitor Visa) olarak adlandırılan özel bir ziyaretçi vizesine başvurmanız gerekmektedir. Ziyaretçi öğrenci olarak eğitim sürenizce yarı-zamanlı olarak çalışamazsınız. Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitiminizi sürdürmeyi planlıyorsanız, kabul mektubu ev adresinize normal posta ile hiçbir ücret talep edilmeden gönderilecektir.

İngiltere vizesi alma hakkında daha fazla bilgi edinin »

Uçuşlar ve havaalanı aktarması

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Cardiff based on your budget, schedule and preferences.

Seyehat sigortası

Language International sağlık ve kişisel eşyalar sigortası kapsamında yurtdışında eğitim endişesiz geçer. Bizimle kurs rezervasyounu yaptırdığınızda, sadece sağlık bakım maliyetini değil aynı zamanda kişisel eşyalarınızın kaybını da kapsayan uluslararası sigorta planı satın alabilirsiniz. Sigortanızı kayıt olurken önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Sigorta planımız hakkında daha fazla bilgi edinin »

Daha fazla oku...
map

Map

Cardiff
Cardiff, Wales

UK

Okulun konumu

İngiltere'nin batısında bulunan Galler, bağımsız bir kültüre ve ulusal ruha sahiptir. Resmi olarak iki dilli bir ülke - İngilizce konuşulur ve her yerde anlaşılır, Galler (veya Cymraeg) dağlarla ve kuzeyle sınırlıdır - Galler güzel sahil şeridi, engebeli dağlar, güçlü bir sanayi ve madencilik mirası ve Ragbi! Bir Kelt milleti olarak, müzik Galler kültürünü bütünlemektedir. Koroyla şarkı söylemek popüler bir eğlencedir. Erkek ses koroları özellikle ünlüdür!

Cardiff ve Swansea'de ev sahibi öğretmenlerimiz vardır.

questions

Sorular & yanıtlar

Sorularınız mı var? IH InTuition Languages: Wales personelinden ve geçmişteki öğrenciler yanıt alın.

Soru sor
Fiyatları göster