Cartagena de Indias'da En İyi 6 İspanyolca Dil Okulu 2024 (₺ 2,078'dan Başlayan)

Cartagena de Indias'da en son yorumlanan İspanyolca okulları

Centro Catalina Spanish School Cartagena

+Sınıf mevcutları optimaldi +Öğretmenler hoş, açık sözlü ve çoğunlukla motive olmuşlardı +Sınıf donanımı iyiydi +Konumu merkezi ve sakin bir yerde (yan binada inşaat alanı olmasına rağmen) +/- Etkinlikler çoğunlukla ilgi çekiciydi ancak... more

Centro Catalina Spanish School Cartagena

Orada 4 hafta kaldım ve İspanyolca diline yeni başladıktan sonra B1 Seviyesine ulaştım. Öğretmenlerin hepsi çok genç ve son derece arkadaş canlısıydı. Sabahları 5 ila 9 öğrenciyle yapılan harika derslerin yanı sıra (9 biraz fazlaydı) öğleden... more


İspanyolca KURS TÜRLERİ

Ne tür İspanyolca kursu arıyorsunuz?

Genel

Genel İspanyolca dil kursları

Genel İspanyolca kursları dinleme, okuma ve yazma becerilerini konuşma İspanyolca geliştirmek isteyen yetişkinler içindir. Çoğu kurslar 16 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 2 - 48 haftalık kurslar mevcuttur. Çoğu kurslar haftalık ortalama 30 saattir.

Sınava hazırlık

İspanyolca yeterlilik sınavına hazırlık kursları

İspanyolca sınavına hazırlık kursları iş beklentilerini geliştirmek veya üniversiteye girebilmek için İspanyolca yeterlilik sınavına hazırlanmak isteyen öğrenciler içindir.

Profesyonel

Mesleki İspanyolca kursları

Profesyonel İspanyolca kursları, iş, tıp, hukuk, havacılık, ve konukseverlik gibi belirli bir alanda İspanyolca öğrenmek isteyen profesyoneller içindir.

Eğitim ve iş

Eğitim ve çalışma için İspanyolca programları

İş-çalışma programları İspanyolca öğrenmek ve aynı zamanda profesyonel iş deneyimi kazanmak isteyen yetişkinler içindir.