SKOLA Parents at Tti

148-150 Camden High St, Camden Town, London NW1 0NE, UK
courses

Tüm kurslar

SKOLA Parents at Tti aşağıdaki kurs türlerini sunar:

başlayan
₺ 10,041

başlayan
₺ 14,407

başlayan
₺ 18,773
school
photos

Fotoğraflar

  • Okulda bir sınıf 1/6
  • Okulda bir sınıf 2/6
  • Okulda bir sınıf 3/6
  • SKOLA Parents at Tti binası 4/6
  • Diğer 5/6
  • Diğer 6/6
housing

Konaklama

SKOLA Parents çeşitli konaklama seçenekleri sunuyor:
homestay

Aile yanında - Tek kişilik oda - Kahvaltı ve akşam yemeği

₺ 10,260
haftalık

Standard Homestay Single

Yaş aralığı: 16 - 99 yaşında
Yer: Outside the city center of Londra
Tür bir konaklama: Aile yanında
Oda tipi: Tek kişilik oda
Yemek: Kahvaltı ve akşam yemeği (14 meals per week)
İmkanlar: Çamaşırhane ve isıtma
Okula uzaklık: 30 - 45 dakika - train or subway
Kullanılabilirlik: Ocak - Aralık
Varış günü: Pazar, zaman
Ayrılış günü: Cumartesi, zaman
₺ 10,260
Stay with a host family in zone 2 or 3 and enjoy the company of a native English family.
visa

Vize desteği

Biz öğrenciler adına vize için başvuruda bulunamayız. Ancak okul vize başvurunuzu desteklemek için gereken tüm belgeleri sağlayabilir.

Eğer İngilterede 11 aydan fazla eğitim görecekseniz, İngiltere elçiliğine Genel Öğrenci Vize başvurusu (General Student Visa application) ile birlikte göndermeniz gereken Eğitim Kabul Onayı (Confirmation of Acceptance for Studies (CAS)) denilen bir referans numarası alacaksınız. Başarılı dil kursu rezervasyonu yaptırmış ve ücretlerini ödemiş olan öğrenciler CAS'ı SKOLA Parents dan alacaklardır. İngiltere yasalarına göre, CAS yalnızca İngilizce eğitimlerini 11 aydan fazla sürdürmeyi planlayan öğrencilere verildiğini unutmayınız.

Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitim görecekseniz, Öğrenci Ziyaretçi Vizesi (Student Visitor Visa) olarak adlandırılan özel bir ziyaretçi vizesine başvurmanız gerekmektedir. Ziyaretçi öğrenci olarak eğitim sürenizce yarı-zamanlı olarak çalışamazsınız. Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitiminizi sürdürmeyi planlıyorsanız, kabul mektubu ev adresinize normal posta ile hiçbir ücret talep edilmeden gönderilecektir. Eğer evraklarınızı hızlı posta ile almak istiyorsanız, kayıt olurken £ 60 talep edilecektir.

İngiltere vizesi alma hakkında daha fazla bilgi edinin »

Uçuşlar ve havaalanı aktarması

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Londra based on your budget, schedule and preferences.

Seyehat sigortası

Language International sağlık ve kişisel eşyalar sigortası kapsamında yurtdışında eğitim endişesiz geçer. Bizimle kurs rezervasyounu yaptırdığınızda, sadece sağlık bakım maliyetini değil aynı zamanda kişisel eşyalarınızın kaybını da kapsayan uluslararası sigorta planı satın alabilirsiniz. Sigortanızı kayıt olurken önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Sigorta planımız hakkında daha fazla bilgi edinin »

Daha fazla oku...
map

Map

148-150 Camden High St
Camden Town
London NW1 0NE
UK

Okulun konumu

Yaz okulumuz 25 Haziran - 17 Ağustos tarihleri arasında, Camden'de küçük okullarımıza ve Regent's Park'a yakın mükemmel bir konumda hizmet vermektedir.

Camden, SKOLA Camden'e 2 dakikadan daha az ve SKOLA Primrose Hill'e 5 dakika uzaklıkta olmasıyla küçük öğrencilerimizin ebeveynleri de dahil olmak üzere tüm yetişkinler için ideal bir yerdir. Maksimum sınıf mevcudu 15'tir. Okulun yanında ücretsiz çay kahve ve bisküviler sunulan bir kafe vardır. Canlı bir sosyal programla herkese muhteşem bir Londra deneyimi yaşatılmaktadır.

questions

Sorular & yanıtlar

Sorularınız mı var? SKOLA Parents at Tti personelinden ve geçmişteki öğrenciler yanıt alın.

Soru sor
Fiyatları göster