Shenzhen'da En İyi Çince Mandarin Dil Okulu 2024 (₺ 55,689'dan Başlayan)

Shenzhen'da en son yorumlanan Çince Mandarin okulları

Hanbridge Mandarin School

Hanbridge Mandarin Okulu ile geçirdiğim zamandan gerçekten keyif aldım. Herkes beni orada görmek için çok cana yakın ve heyecanlıydı. Daireme, yemek alanına ve tanınmış bir alışveriş bölgesine yakın olduğu için konumu mükemmeldi. Öğretmenler çok... more

Hanbridge Mandarin School

Şu ana kadar Shiny ile Çince dersimden keyif aldım, dinamik, komik ve coşkulu biri, endişelenecek bir şey yok, Çince seviyemin daha iyi hale geldiğini hissediyorum, Çince konuşurken kendime daha çok güveniyorum. Şu ana kadar değiştirilecek hiçbir... more


Çince Mandarin KURS TÜRLERİ

Ne tür Çince Mandarin kursu arıyorsunuz?

Genel

Genel Çince Mandarin dil kursları

Genel Çince Mandarin kursları dinleme, okuma ve yazma becerilerini konuşma Çince Mandarin geliştirmek isteyen yetişkinler içindir. Çoğu kurslar 16 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 2 - 48 haftalık kurslar mevcuttur. Çoğu kurslar haftalık ortalama 30 saattir.

Küçük

Junior Çince Mandarin kursları

Junior Çince Mandarin kursları yazın Çince Mandarin öğrenmek isteyen 4 ila 12 yaşlarındaki çocuklar ve 13 ila 18 yaşlarındaki gençler için idealdir. 4 - 8 haftalık kurslar mevcuttur.

Sınava hazırlık

Çince Mandarin yeterlilik sınavına hazırlık kursları

Çince Mandarin sınavına hazırlık kursları iş beklentilerini geliştirmek veya üniversiteye girebilmek için Çince Mandarin yeterlilik sınavına hazırlanmak isteyen öğrenciler içindir.

HSK