Bordeaux'da En İyi 4 Fransızca Dil Okulu 2024 (₺ 8,561'dan Başlayan)

Bordeaux'da en son yorumlanan Fransızca okulları

Newdeal Institut de Français

Şanslıydım. Kaldığım aile okula 5 dakika yürüme mesafesinde yaşıyordu. Ve havaalanına giden tramvay okulun hemen önünde durdu. Son derece sorunsuz lojistik. Öğretmenler gerçekten iyiydi, içlerinden biri mükemmeldi! Hoşuma gitmeyen tek şey... more

Newdeal Institut de Français

Genel olarak Newdeal'deki deneyimimden keyif aldım. Dersler bizi meşgul edecek çeşitli konu ve aktivitelerle iyi bir tempodaydı. Öğretmenler materyali sunarak ve dersi kolaylaştırarak iyi bir iş çıkardılar. Okulun konumu elverişliydi ve tesisler... more


Fransızca KURS TÜRLERİ

Ne tür Fransızca kursu arıyorsunuz?

Genel

Genel Fransızca dil kursları

Genel Fransızca kursları dinleme, okuma ve yazma becerilerini konuşma Fransızca geliştirmek isteyen yetişkinler içindir. Çoğu kurslar 16 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 2 - 48 haftalık kurslar mevcuttur. Çoğu kurslar haftalık ortalama 30 saattir.

Öğretmen Eğitimi

Fransızca öğretmen eğitimi kursları

Fransızca öğretmen eğitimi kursları yurtdışında Fransızca öğretiminde ilgilenen öğretmenler içindir. Dünyada hemen her ülkede iş fırsatları ile dünya çapında nitelikli Fransızca öğretmenleri için büyük bir talep var.

Uzmanlık Alanı

Uzmanlık Fransızca kursları

Uzmanlık Fransızca kursları Fransızca eğitimi ve spor, sanat, yemek, ve daha fazlası gibi faaliyetler, katılmak isteyenler içindir.

Üniversite