Montrö'de En İyi 2 Fransızca Dil Okulu 2024 (₺ 17,763'dan Başlayan)

Montrö'de en son yorumlanan Fransızca okulları

ALPADIA - Language Schools Montreux

Genel olarak çok iyi ve yardımsever insanlar ama gerçekten öğretmene ve sınıfta kaç öğrenci olduğuna bağlı. Okulun harika konumu ve gruptaki kültürel etkinliklerden gerçekten keyif aldım. more

ALPADIA - Language Schools Montreux

Sınıfın mevcudu oldukça iyiydi ve öğretmenler bunu tüm öğrenciler için en iyi deneyim haline getirmeyi biliyorlardı. Ancak öğretmenler enerji ve motivasyon açısından farklılık gösterebilir. Okul en iyi şekilde organize edilmemiştir. Programla ilgili... more


Fransızca KURS TÜRLERİ

Ne tür Fransızca kursu arıyorsunuz?

Genel

Genel Fransızca dil kursları

Genel Fransızca kursları dinleme, okuma ve yazma becerilerini konuşma Fransızca geliştirmek isteyen yetişkinler içindir. Çoğu kurslar 16 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 2 - 48 haftalık kurslar mevcuttur. Çoğu kurslar haftalık ortalama 30 saattir.

Küçük

Junior Fransızca kursları

Junior Fransızca kursları yazın Fransızca öğrenmek isteyen 4 ila 12 yaşlarındaki çocuklar ve 13 ila 18 yaşlarındaki gençler için idealdir. 4 - 8 haftalık kurslar mevcuttur.

Sınava hazırlık

Fransızca yeterlilik sınavına hazırlık kursları

Fransızca sınavına hazırlık kursları iş beklentilerini geliştirmek veya üniversiteye girebilmek için Fransızca yeterlilik sınavına hazırlanmak isteyen öğrenciler içindir.

Eğitim ve iş

Eğitim ve çalışma için Fransızca programları

İş-çalışma programları Fransızca öğrenmek ve aynı zamanda profesyonel iş deneyimi kazanmak isteyen yetişkinler içindir.

Üniversite