Noosa Heads'da En İyi İngilizce Dil Okulu 2024 (₺ 16,580'dan Başlayan)

Noosa Heads'da en son yorumlanan İngilizce okulları

Lexis English | Noosa

Sınıf harikaydı, öğretmenim Natalie'yi gerçekten sevdim ve dersler her zaman eğlenceliydi ama ben de çok şey öğrendim. Konum mükemmeldi, bir okul için iyi bir yerdi ve okul da bazı şeylere yakındı, örneğin sahile yakın, bir şeyler satın almak ya... more

Lexis English | Noosa

Noosa benim için mükemmel, burası büyük bir doğa ve küçük bir kasaba. Neredeyse her gün okuldan sonra plajlara, milli parka gittim. Milli parkta vahşi bir koala gördüm. Çok tatlıydı. Sınıfım iyiydi. Benim için doğru seviyede bir sınıfa katıldığımı... more


İngilizce KURS TÜRLERİ

Ne tür İngilizce kursu arıyorsunuz?

Genel

Genel İngilizce dil kursları

Genel İngilizce kursları dinleme, okuma ve yazma becerilerini konuşma İngilizce geliştirmek isteyen yetişkinler içindir. Çoğu kurslar 16 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 2 - 48 haftalık kurslar mevcuttur. Çoğu kurslar haftalık ortalama 30 saattir.

Küçük

Junior İngilizce kursları

Junior İngilizce kursları yazın İngilizce öğrenmek isteyen 4 ila 12 yaşlarındaki çocuklar ve 13 ila 18 yaşlarındaki gençler için idealdir. 4 - 8 haftalık kurslar mevcuttur.

Sınava hazırlık

İngilizce yeterlilik sınavına hazırlık kursları

İngilizce sınavına hazırlık kursları iş beklentilerini geliştirmek veya üniversiteye girebilmek için İngilizce yeterlilik sınavına hazırlanmak isteyen öğrenciler içindir.