Amistad Abroad

Amistad Abroad, Jacó, Puntarenas, Costa Rica
courses

Tüm kurslar

Amistad Abroad aşağıdaki kurs türlerini sunar:

school
photos

Fotoğraflar

  • Amistad Abroad 1/6
  • Amistad Abroad 2/6
  • Amistad Abroad 3/6
  • Amistad Abroad 4/6
  • Amistad Abroad 5/6
  • Amistad Abroad 6/6
visa

Vize desteği

Biz öğrenciler adına vize için başvuruda bulunamayız. Ancak okul vize başvurunuzu desteklemek için gereken tüm belgeleri sağlayabilir.

Kabul mektubunuz ev adresinize normal posta ile hiçbir ücret talep edilmeden gönderilecektir.

Uçuşlar ve havaalanı aktarması

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Jaco based on your budget, schedule and preferences.

Seyehat sigortası

Language International sağlık ve kişisel eşyalar sigortası kapsamında yurtdışında eğitim endişesiz geçer. Bizimle kurs rezervasyounu yaptırdığınızda, sadece sağlık bakım maliyetini değil aynı zamanda kişisel eşyalarınızın kaybını da kapsayan uluslararası sigorta planı satın alabilirsiniz. Sigortanızı kayıt olurken önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Sigorta planımız hakkında daha fazla bilgi edinin »

Daha fazla oku...
map

Map

Amistad Abroad
Jacó
Puntarenas
Costa Rica

Okulun konumu

Heredia'da 5 dönümden oluşan güzel bir site bulunmaktadır. Sitede 10 derslik, idari ofis ve incelemek ve dinlenmek için çok fazla alan barındıran altı adet uygun bina vardır. Porrosati Özel Koruma Alanı, özel şahıslara ait doğa rezervi olan bir Amerikan-Kosta Rika ve Heredia Santa Barbara'da bulunan İspanyol Enstitüsü'dür ve tarihi Barva kentine sadece 5 dakika uzaklıktadır.

Porrosati’nin sessiz ve güzel konumu, İspanyolca öğrenimi, doğa çalışması, araştırma ve biraz rahatlama için sınırsız fırsatlar sunar. Ekoloji gezginleri, doğa tarihi gezginleri, öğrenci grupları, kuş gözlemcileri ve ziraat öğrencileri çeşitli flora, fauna ve sunduğumuz aktivitelerden memnun kalacaklardır. Kampüste ayrıca yaklaşık 50 çeşit yerli ağaç ve bitki, 80'den fazla kuş türü ve mülkü çevreleyen geniş bir nehir vardır. Enstitünün bulunduğu özel rezerv, rustik bir eğitim laboratuvarı olarak geliştirilen eşsiz bir doğal kaynaktır. İş dünyasının, kalkınmanın ve korumanın birlikte çalışması gerektiğine inanıyoruz, bu yüzden Doğa Politikasına Saygı çerçevesinde çalışıyoruz.

Tüm Amistad katılımcıları mücadelesinde doğayı destekleyecektir. Amistad’ın felsefesinin bir parçası olan bu ekolojist yaklaşım, enstitümüzün fiziki çevresiyle uyumludur. Amistad'ın katılımcıları, enstitümüzün kuruluşundan bu yana birçok çevresel projenin bir parçası olmuştur.
İnsanların hayvanlar ve doğa ile olan faydalı ilişkilerini barındırmak ve teşvik etmek için tasarlanmış bir dil kurumu kavramı benzersizdir. Kurumların nasıl kurulabildiğini ve insanların doğaya ve hayvanlara uygun yaşadıklarını göstermek, yeryüzünün ve desteklediği tüm canlıların bakımıyla ilgilenen herkes için önemlidir. Bu, Porrosati Özel Sığınağı'nın gelişim sürecine başlayan Amistad Enstitüsü'nün orijinal vizyonuydu.

Amistad Enstitüsü insanlar, hayvanlar ve doğal çevre arasındaki etkileşimleri anlama, destekleme ve bütünleştirme ihtiyacını belirledi, böylece kurumlarımızın doğal parçaları haline geldiler; Böylece insan sağlığını iyileştirmek ve kampüsümüzü insan olmayan türlere açarken doğal habitatları korumak için olan durumu güçlendirmek nihai amacımız oldu.

questions

Sorular & yanıtlar

Sorularınız mı var? Amistad Abroad personelinden ve geçmişteki öğrenciler yanıt alın.

Soru sor
Fiyatları göster