Conseil scolaire catholique Providence

7515 promenade Forest Glade, N8T 3P5,, Windsor, Ontario, Canada
courses

Tüm kurslar

Conseil scolaire catholique Providence aşağıdaki kurs türlerini sunar:

başlayan
₺ 233,786
school
photos

Fotoğraflar

  • Diğer 1/2
  • Conseil scolaire catholique Providence binası 2/2
visa

Vize desteği

Biz öğrenciler adına vize için başvuruda bulunamayız. Ancak okul vize başvurunuzu desteklemek için gereken tüm belgeleri sağlayabilir.

Kabul mektubunuz ev adresinize normal posta ile hiçbir ücret talep edilmeden gönderilecektir.

Uçuşlar ve havaalanı aktarması

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Windsor based on your budget, schedule and preferences.

Seyehat sigortası

Language International sağlık ve kişisel eşyalar sigortası kapsamında yurtdışında eğitim endişesiz geçer. Bizimle kurs rezervasyounu yaptırdığınızda, sadece sağlık bakım maliyetini değil aynı zamanda kişisel eşyalarınızın kaybını da kapsayan uluslararası sigorta planı satın alabilirsiniz. Sigortanızı kayıt olurken önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Sigorta planımız hakkında daha fazla bilgi edinin »

Daha fazla oku...
map

Map

7515 promenade Forest Glade, N8T 3P5,
Windsor
Ontario
Canada

Okulun konumu

Providence Katolik Okul Kurulu, Windsor-Essex, Chatham-Kent, Lambton / Sarnia, Londra-Middlesex-Elgin, Woodstock / Oxford, Huron-Perth ve Gri bölgeler-Bruce'u içeren 28.819 km2'den fazla bir bölgeye dağılmış öğrencilere hizmet vermektedir. 23 ilkokul ve 7 Fransız Katolik ortaokulundan oluşan kapsamlı ağımız, 9.600'den fazla öğrencinin büyük, hevesli bir Fransız Katolik okul topluluğunun bir parçası gibi hissetmesini ve zengin, adil ve kapsayıcı bir öğrenme ortamında birinci sınıf bir eğitim almasını sağlamaktadır.

Ontario'nun eğitim sistemi dünyanın en iyilerinden biri olarak kabul edilir; yüksek akademik standartlara sahiptir ve personel çok yeteneklidir. Mezuniyet açısından, CSC Providence'daki tüm okul kurulları arasında ikinci sırada yer almıştır. Ortaöğretim düzeyinde, Education Quality and Accountability Office'den (EQAO) öğrenci testi puanları, il ortalamasını matematikte % 85 (teorik seviye) ve % 90 (seviye dil becerileri) ile aşmıştır.

Normal Ontario müfredatına ek olarak, okullarımız Uluslararası Bakalorya (IB), Uzmanlık Yüksek Becerileri Başlıca, Çift Kredi, COOP ve OYAP programları, Hokey Kanada Becerileri Akademisi, dans ve voleybol okulları gibi çeşitli programlar sunmaktadır. Ayrıca, öğrencilere entelektüel, fiziksel ve kişisel gelişimlerini sağlamak amacıyla birçok ders dışı aktivite ve eğitim gezileri sunulmaktadır.

questions

Sorular & yanıtlar

Sorularınız mı var? Conseil scolaire catholique Providence personelinden ve geçmişteki öğrenciler yanıt alın.

Soru sor
Fiyatları göster