English Group

Viña, Vina del Mar, Valparaiso, Chile
courses

Tüm kurslar

English Group aşağıdaki kurs türlerini sunar:

school
photos

Fotoğraflar

  • English Group 1/4
  • English Group 2/4
  • English Group 3/4
  • English Group 4/4
visa

Vize desteği

Biz öğrenciler adına vize için başvuruda bulunamayız.

Uçuşlar ve havaalanı aktarması

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Viña del Mar based on your budget, schedule and preferences.

Seyehat sigortası

Language International sağlık ve kişisel eşyalar sigortası kapsamında yurtdışında eğitim endişesiz geçer. Bizimle kurs rezervasyounu yaptırdığınızda, sadece sağlık bakım maliyetini değil aynı zamanda kişisel eşyalarınızın kaybını da kapsayan uluslararası sigorta planı satın alabilirsiniz. Sigortanızı kayıt olurken önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Sigorta planımız hakkında daha fazla bilgi edinin »

Daha fazla oku...
map

Map

Viña
Vina del Mar
Valparaiso
Chile

Okulun konumu

English Group, Vina del Mar'ın merkezinde, ana caddelere ve popüler bölgelere çok yakın bir konumda yer almaktadır. Okulun mükemmel konumu, ulaşımla veya yürüyerek öğrencilerin kolayca dolaşmalarını sağlar. İlimiz ayrıca eski mimarisi ve çeşitli gece hayatı ile ünlü çok turistik bir başka şehir olan Valparaiso'ya da çok yakındır. Ayrıca tüm yıl boyunca sörf yapabilabilen bir şehir olan Concon'a yakınız.
İngilizce Grubu, öğrencinin öğrenmesine yardımcı olmak için hızlı yoğun kurslardan daha geniş programlara kadar çeşitli İspanyolca kursları sunar. Ayrıca öğrencinin ihtiyaç ve hedeflerini karşılamak için esnek programlar ve derslere daha özel bir yaklaşım sunuyoruz. Dahası, tüm materyaller sağlanmaktadır ve İspanyolca öğretmenlerimizin tamamı yerli ve Şili'deki en iyi üniversitelerden sertifikalandırılmıştır.

questions

Sorular & yanıtlar

Sorularınız mı var? English Group personelinden ve geçmişteki öğrenciler yanıt alın.

Soru sor
Fiyatları göster