Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior)

19 New Dover Rd, Canterbury, England CT1 3AH, UK
courses

Tüm kurslar

Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior) aşağıdaki kurs türlerini sunar:

başlayan
₺ 91,701

başlayan
₺ 91,701

başlayan
₺ 138,857

başlayan
₺ 143,037
school
photos

Fotoğraflar

  • Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior) 1/12
  • Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior) 2/12
  • Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior) 3/12
  • Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior) 4/12
  • Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior) 5/12
  • Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior) 6/12
  • Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior) 7/12
  • Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior) 8/12
  • Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior) 9/12
  • Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior) 10/12
  • Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior) 11/12
  • Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior) 12/12
housing

Konaklama

SHSH Canterbury çeşitli konaklama seçenekleri sunuyor:
student-residence

Öğrenci yurdu - 3 kişilik ortak oda - Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği

Uygulanamaz
haftalık

Student residence (off-campus) - 3-person shared room - Breakfast, lunch, and dinner

Tür bir konaklama: Öğrenci yurdu (kampüs dışı)
Oda tipi: 3 kişilik ortak oda
Yemek: Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği (21 meals per week)
İmkanlar: Mutfak, çamaşırhane, kablosuz internet, ve 7 gün 24 saat gözetim
Okula uzaklık: 5 - 15 dakika - walk
Kullanılabilirlik: Ocak - Aralık
Varış günü: Pazar, zaman
Ayrılış günü: Cumartesi, zaman
Uygulanamaz
The Canterbury summer school is not based on just one campus. There are different residences which have their own character and specifications. Generally there are two types: CATS College residences and University residences. All of our residences offer en-suite or private bathroom facilities. All sites have wifi and laundry facilities and are staffed by our own Stafford House and CATS College staff.
Breakfast is either at the CATS cafeteria or the residence. Weekday lunches are either at the CATS cafeteria or Canterbury College cafeteria. Weekend meals are at the CATS cafeteria.

CATS COLLEGE RESIDENCES

Most of the CATS residences are in New Dover Road, with one other on nearby Ethelbert Road. There is a mix of modern and refurbished Victorian buildings. There
is a variety of room sizes offering mainly twin, plus a few triple or quadruple rooms. There are very few single rooms available, except for group leaders. Almost all
bedrooms are en-suite with the remainder having access to private bathrooms.

Towels are not provided but bed linen are.

UNIVERSITY RESIDENCE

This modern residence is located close to the city centre and the school. Rooms are all single and en-suite, arranged into apartments of 3-7 rooms
with a living-kitchen area. Students have weekday lunch and dinner at the college and weekend meals at the CATS residence. Breakfast is at the
university residence. There are coin-operated laundry facilities at the residences.

Bed linen and towels are provided.

Residence will be assigned to students the week before departure.
visa

Vize desteği

Biz öğrenciler adına vize için başvuruda bulunamayız. Ancak okul vize başvurunuzu desteklemek için gereken tüm belgeleri sağlayabilir.

Eğer İngilterede 11 aydan fazla eğitim görecekseniz, İngiltere elçiliğine Genel Öğrenci Vize başvurusu (General Student Visa application) ile birlikte göndermeniz gereken Eğitim Kabul Onayı (Confirmation of Acceptance for Studies (CAS)) denilen bir referans numarası alacaksınız. Başarılı dil kursu rezervasyonu yaptırmış ve ücretlerini ödemiş olan öğrenciler CAS'ı SHSH Canterbury dan alacaklardır. İngiltere yasalarına göre, CAS yalnızca İngilizce eğitimlerini 11 aydan fazla sürdürmeyi planlayan öğrencilere verildiğini unutmayınız.

Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitim görecekseniz, Öğrenci Ziyaretçi Vizesi (Student Visitor Visa) olarak adlandırılan özel bir ziyaretçi vizesine başvurmanız gerekmektedir. Ziyaretçi öğrenci olarak eğitim sürenizce yarı-zamanlı olarak çalışamazsınız. Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitiminizi sürdürmeyi planlıyorsanız, kabul mektubu ev adresinize normal posta ile hiçbir ücret talep edilmeden gönderilecektir. Eğer evraklarınızı hızlı posta ile almak istiyorsanız, kayıt olurken £ 65 talep edilecektir.

İngiltere vizesi alma hakkında daha fazla bilgi edinin »

Uçuşlar ve havaalanı aktarması

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Canterbury based on your budget, schedule and preferences.

Seyehat sigortası

Language International sağlık ve kişisel eşyalar sigortası kapsamında yurtdışında eğitim endişesiz geçer. Bizimle kurs rezervasyounu yaptırdığınızda, sadece sağlık bakım maliyetini değil aynı zamanda kişisel eşyalarınızın kaybını da kapsayan uluslararası sigorta planı satın alabilirsiniz. Sigortanızı kayıt olurken önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Sigorta planımız hakkında daha fazla bilgi edinin »

Daha fazla oku...
map

Map

19 New Dover Rd
Canterbury
England CT1 3AH
UK

Okulun konumu

Canterbury, “İngiltere'nin Bahçesi” olarak bilinen Kent kırsalının kalbinde yer almaktadır. İngiltere'nin bu köşesi tarih açısından zengin, çünkü Avrupa anakarasına çok yakın - gittiğiniz her yerde kaleler bulacaksınız! Paris ve Brüksel sadece kısa bir yolculuk uzaklıktadır. Bizim aydınlık, ferah okulumuz, bu ortaçağ kentinin merkezine sadece birkaç dakika mesafededir. Şehir tarihle dolup taşırken, üç popüler üniversitenin öğrencileri sayesinde de canlılığını korumaktadır.

questions

Sorular & yanıtlar

Sorularınız mı var? Stafford House Study Holidays - Canterbury (Junior) personelinden ve geçmişteki öğrenciler yanıt alın.

Soru sor
Fiyatları göster