Wittenborg University of Applied Sciences

Brinklaan 268, Apeldoorn, 7311JD, Netherlands
courses

Tüm kurslar

Wittenborg University of Applied Sciences aşağıdaki kurs türlerini sunar:

başlayan
₺ 437,575

başlayan
₺ 432,576

başlayan
₺ 456,823
school
photos

Fotoğraflar

  • Okulun öğrencileri 1/16
  • Wittenborg University of Applied Sciences binası 2/16
  • Okulun öğrencileri 3/16
  • Okulda bir sınıf 4/16
  • Okulda bir sınıf 5/16
  • Okulun öğrencileri 6/16
  • Okulda bir sınıf 7/16
  • Okulda bir sınıf 8/16
  • Wittenborg University of Applied Sciences binası 9/16
  • Classes at Wittenborg University of Applied Sciences 10/16
  • Okulun öğrencileri 11/16
  • Okulun öğrencileri 12/16
  • Okulun öğrencileri 13/16
  • Wittenborg University of Applied Sciences binası 14/16
  • Wittenborg University of Applied Sciences 15/16
  • Wittenborg University of Applied Sciences 16/16
housing

Konaklama

Wittenborg UAS çeşitli konaklama seçenekleri sunuyor:
student-residence

Öğrenci yurdu - Tek kişilik oda - Yemeksiz

₺ 4,827
haftalık

Student residence - Single-person room

Yaş aralığı: 18 yaş ve üstü
Yer: In the city center of Apeldoorn
Tür bir konaklama: Öğrenci yurdu
Oda tipi: Tek kişilik oda
Yemek: Yemeksiz
İmkanlar: Mutfak, çamaşırhane, kablosuz internet, ücretsiz internet, tV odası, halı, ve isıtma
Kullanılabilirlik: Ocak - Aralık
Varış günü: Pazar, zaman
Ayrılış günü: Cumartesi, zaman
₺ 4,827
Student accomodation is generally equipped with a communal living space, kitchen facilities such as a fridge, microwave, cooker and utensils, as well as a shared bathroom and Internet connection. Basically everything you need is at hand! Most of the bedrooms are single bedrooms however sometimes you have to share a large bedroom with another student. The housing is mostly located within walking or cycling distance of our campuses.

At the present time Wittenborg’s student accommodation include individual studios, apartments for 3 to 5 students and houses in which up to 6 students share facilities. On this subject, we would like to share with you some good news!

New in Apeldoorn!
For international students coming to study at Wittenborg's Apeldoorn campus in the Netherlands, we have recently made more student housing available.

Wittenborg spent the past months completely renovating a centrally located property into a spacious living complex for 34 students. This new location is located in the heart of Apeldoorn City (De Ruyterstraat) and just at walking distance from the main campus.
visa

Vize desteği

Biz öğrenciler adına vize için başvuruda bulunamayız. Ancak okul vize başvurunuzu desteklemek için gereken tüm belgeleri sağlayabilir.

Kabul mektubunuz ev adresinize normal posta ile hiçbir ücret talep edilmeden gönderilecektir.

Uçuşlar ve havaalanı aktarması

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Apeldoorn based on your budget, schedule and preferences.

Seyehat sigortası

Language International sağlık ve kişisel eşyalar sigortası kapsamında yurtdışında eğitim endişesiz geçer. Bizimle kurs rezervasyounu yaptırdığınızda, sadece sağlık bakım maliyetini değil aynı zamanda kişisel eşyalarınızın kaybını da kapsayan uluslararası sigorta planı satın alabilirsiniz. Sigortanızı kayıt olurken önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Sigorta planımız hakkında daha fazla bilgi edinin »

Daha fazla oku...
map

Map

Brinklaan 268
Apeldoorn
7311JD
Netherlands

Okulun konumu

Wittenborg, 3 lokasyonda bulunur - Apeldoorn (Ana Kampüs), Amsterdam ve Viyana

ANA KAMPÜS APELDOORN
Wittenborg'un ana kampüsü, Hollanda'nın merkezinde, Apeldoorn belediyesinde bulunmaktadır. Apeldoorn, Hollanda'nın en büyük 11. şehridir ve çalışmak için olağanüstü yeşil, temiz ve güvenli bir şehirdir! Apeldoorn kampüsü, merkez tren istasyonunun kuzeyine ve güneyinde, Aventus Binası ve Spoorstraat binası olarak bilinen iki binaya yayılmıştır.

AMSTERDAM'DA ÇALIŞMA
Amsterdam Kampüsü, şehrin göbeğinde, şirketlere, iş, turizm ve kültürel mirasa yakın bir konumda yer almaktadır. Amsterdam'da eğitim Wittenborg deneyimini ve şehirdeki iş ve girişimcilik programları öğrenciler için heyecan verici bir boyuttur. Çalışma yeri, toplu taşıma araçlarına ve uluslararası Schiphol havaalanına yakın olan en gelişmiş teknolojiye sahip bir iş kompleksi içindedir. Öğrenciler, 140 binden fazla öğrencinin yaşadığı bir şehir olan Amsterdam'ın akademik kütüphane olanaklarından yararlanabilirler.

VİYANA'DA ÇALIŞMA
2017'de, Wittenborg, tarihi kentin kalbindeki EWS işletme okulu kampüsünde bulunan Viyana'daki öğrencilere kapılarını açtı. Merkeze ve üniversite bölgesine yakın bir konumdadır. Öğrenciler tam programlarını Viyana'da okumayı ya da sadece bu görkemli şehirde hayatın tadını çıkarmak için bir blok ya da bir sömestr geçirmeyi seçebilirler. Viyana, birçoğu uluslararası olmak üzere 150 binin üzerinde öğrencisi ile Avrupa bölgesinde Almanca konuşulan en büyük öğrenci şehridir.

questions

Sorular & yanıtlar

Sorularınız mı var? Wittenborg University of Applied Sciences personelinden ve geçmişteki öğrenciler yanıt alın.

Soru sor
Fiyatları göster