Konaklamasız bir kursu alabilir miyim?

Evet. Kayıt işleminden önce, çeşitli konut seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Konuta ihtiyacınız yoksa, sadece "Konut yok" seçeneğini belirleyebilirsiniz; konut maliyeti, toplam fiyatınızdan otomatik olarak düşülecektir.

Evimi seçebilir miyim?

Evet. Çoğu öğrenci aile yanında konaklamayı seçiyor - tam bir dil eğitiminin yanı sıra, aynı zamanda bütçeniz için en ucuz seçenek olduğu için. Kayıt işleminden önce, pansiyonlar, oteller ve daireler de dahil olmak üzere bir dizi alternatif konut seçeneğinden seçim yapabileceksiniz.

Kursuma başlayıp daha sonra ödeme yapabilir miyim?

Hayır. Kursunuz başlamadan önce tam ödemeniz gerekmektedir. Ancak ödemenizi aldıktan sonra vize ve okul kabul belgelerinizi işleyebiliriz.

Eğitim sırasında çalışabilir miyim?

Genel olarak, öğrenci veya turist vizelerinin çoğunda çalışmanıza izin verilmiyor. ABD'de, F-1 öğrenci vizesi, dil çalışmalarına kayıtlı uluslararası öğrencilerin çalışma iznini kısıtlar. Kanada'da Geçici Vize (TRV) iş izni vermemektedir. İngiltere'de öğrenci vizesi, çalışmanıza izin vermiyor.

İnternetten bir kurs rezervasyonu yapmak güvenli mi?

Evet. Dediğimiz gibi, gizliliğinize değer veriyoruz. Kişisel verileriniz kesinlikle gizlidir ve seçtiğiniz dil okulu dışında hiç kimseyle paylaşılmaz. Kredi kartıyla ödeme yapmayı seçerseniz, kredi kartı bilgilerinizin korunması için telefonda veya faksla kredi kartı bilgilerinizi gönderebilirsiniz. Ayrıca bize banka havalesi ile ödeme yapmayı seçebilirsiniz. ABD'de yaşıyorsanız, çek veya havale ile ödeme yapabilirsiniz.Gizlilik politikamız hakkında daha fazla bilgi edinin

Bir kursu çevrimiçi olarak rezerve ettikten ne olur? Bir kursu evrimiçi olarak rezerve ettiktens sonra, kursun tüm ayrıntılarını içeren bir onay e-postası gönderilecektir. Bir öğrenci danışmanı kursunuzun mevcudiyetini onaylamak için bir iş günü içinde sizinle iletişime geçecektir. Tüm masrafları ödedikten sonra, kurstaki yerleşiminiz onaylanacaktır. Kabul edilebilir ödeme şekilleri kredi kartı, PayPal, çek, havale veya banka havalesi şeklindedir.

Kursum ne kadar önceden rezervasyon yapmalıyım? Yaz aylarında (Temmuz - Ağustos) bir kurs almayı planlıyorsanız, en az iki ay önceden yaptırmanız en iyisidir. Bu tabii ki belirli bir okula ve bölgeye bağlıdır. Çok kısa sürede bir kayıt aldıysak bile, bu konuyu yerine getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz - oldukça başarılı oluyoruz!Öğrenci vizesine başvurmanız gerekiyorsa, 2-3 ay önceden rezervasyon yaptırmanız en iyisidir.

Kurs rezervasyonu yaparken bir sorunla karşılaşıyorum

Bir kurs rezervasyonu yaparken herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen bize ulaşın , 24 saat içinde sorununuzda size yardımcı olacağız.

Rezervasyon onayımı almadım

Lütfen önemsiz veya spam klasörünüzü kontrol edin. Bazen onay e-postaları yanlışlıkla oraya gönderiliyor. Hâlâ bulamazsanız, lütfen adınız ve e-posta adresinizle bize ulaşın , size başka bir e-posta göndermekten memnuniyet duyarız.

Rezervasyonumu varıştan önce tekrar doğrulamalı mıyım?

Rezervasyon bilgilerinizde veya okuldan doğrudan talimatlar belirtilmediği sürece, varışınızdan önce kaydınızı teyit etmeniz gerekmez. Bununla birlikte, uçuş bilgilerinizi Language International'a ilettiğinizden emin olun, böylece havaalanı transferini ayarlayabilir ve / veya varış tarihini okula bildirebiliriz.

Rezervasyonumdan sonra kursumu veya konutumu değiştirebilir miyim?

Dil okulları, kullanılabilirlik durumu olduğu sürece genellikle öğrencilerden gelen değişim talepleriyle esnektir. Her okulun kendine özgü bir politikası vardır, ancak okullar herhangi bir fiyat farkı olmadıkça kurslarınızı veya konutlarınızı değiştirirken ek ücret talep etmezler. Bir değişiklik yapmak isterseniz, lütfen bize ulaşın .

Vizem reddedilirse ne olur? Paramı geri alacak mıyım?

Vize başvurunuz reddedildiyse, endişelenmeyin! Vize reddinin birer kopyasını tutun ve kursun başlama tarihinden 7 gün önce bize gönderin. Language International, tüm kurs ve konut ücretlerinizi iade edecektir. Vize statüsünden bağımsız olarak ödenmesi gerektiği için, hızlı posta ücreti, konut yerleştirme ücreti, kayıt veya başvuru ücreti, banka havalesi veya kredi kartı ücreti, para birimi değişikliklerine bağlı farklılıklar ve diğer servis ücretleri için geri ödeme almazsınız.

Related articles


Browse all advice articles