1. Bir dil, ülke, kurs türü ve süre seçiniz.

  2. Kursları ve dil okullarını websitemizde karşılaştırın – kağıt broşürlerle uğraşmanıza gerek yok!

  3. Belirli bir kursu seçin, ardından online kayıt olun. Bir öğrenci danışmanı, dersin kullanılabilirliğini onaylamak için 1 iş günü içinde sizi arayacaktır.

  4. Tercih ettiğiniz ödeme türünü seçiniz: banka havalesi veya kredi kartı. 55 $ 'lık banka havalesi ücreti veya yüzde 3.5 kredi kartı ücreti uygulandğını unutmayın.

  5. Language International'dan bir fatura alın. Faturayı almış olmak kaydıyla faturadaki toplam tutarı 2 gün içinde ödeyin. Banka havalesi ile ödeme yapıyorsanız, banka makbuzunun taranmış bir kopyasını Language International'e gönderin.

  6. Ödemenizi aldıktan sonra resmen kayıtlı olacaksınız. Sonrasında, Language International kayıt belgesini 5 iş günü içinde okuldan kabul belgelerini ve ücretsiz bir aylık çevrimiçi dil kursu erişim kodunuzu gönderir.

  7. Vizeye ihtiyacınız varsa, öğrenci danışmanınıza pasaportunuzun taranmış bir kopyasını e-posta ile gönderin. Ardından yerel elçiliğinizle randevu alın. Garantiye almak için, elçiliğinizle randevu almanız ve vize almanız için iki ay süre verilir. Okul kabul belgeleri,Language International'a vermiş olduğunuz adrese postalanacaktır. Learn more about getting a student visa

  8. Vize için başvurmak için gerekli belgeleri elçiliğe götürün. Kurs Batı Avrupa'da ise, lütfen Language International'ın size sigorta belgenizi gönderene kadar bekleyin.

  9. Uçuş bilgilerinizi Language International'a iletin, böylece havalimanı transferini ayarlayabilir ve / veya varış tarihini okula bildirebiliriz.

  10. Yurtdışında dil eğitimi almanın tadını çıkarın!

Related articles


Browse all advice articles