General English 21

Docklands Academy, London

S&Y
Fiyat
school-reference
detail

Kurs açıklaması

Bizim Genel İngilizce dersleri İngilizce, kelime ve dilbilgisi, yazma, konuşma dahil, dinleme, okuma her alanında kendi ihtiyaçları için bir İngilizce kursuna arayan öğrenciler ile popülerdir.

Geldiğinizde, yerleştirme sınavına ve biz aynı İngilizce seviyesine sahip başkalarıyla sağ sınıfta koymak emin olmak için bir görüşme verilecektir. Öğretmenler zaman bir kısmı için bir ders kitabı izleyin ama aynı zamanda özel ihtiyaçları için dersler öğretir. soruları öğretmen tercih dersleri ve gereğini hazırlamanıza yardımcı olacaktır dökümanında istiyoruz.

İstediğiniz kadar ödev verilir ve size ilerleme görebilirsiniz bir test her Pazartesi edilecektir.

Ayrıca Londra yerlerinden etrafında düzenli haftalık geziler düzenleyen kendi eğlence aktivite koordinatörü Paul, var. O da duydunuz asla gizli yerlerde öğrencilere alır! Tüm geziler özel bir sergi veya müze için seyahat ve bazen giriş ücreti dışında serbesttir. Londra dışında ara sıra geziler de vardır. Bu hakkında ileri bilgi verilmesi halinde, ve gelmeye karar eğer bir ücret söz konusu olabilir.

Genel İngilizce sınıfları on iki hafta uzun her seviye için geçerlidir. İlköğretim, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate ve Advanced: Beş Genel İngilizce seviyesi vardır. başarıyla kursu tamamlayan öğrenciler bir sonraki seviyeye ilerleyebilir. Öğrenciler bırakabilir ve yeni öğrenciler her an kursu katılabilir. Aşağıda her seviyede öğrenecektir şeylerin tür konularda bazı bilgiler.

temel

Fonksiyonlar

Öğrenciler selamlama, tanıtımları içeren ve kişisel bilgiler insanlara sorarak temel iletişim becerileri, öğrenirler. Öğrencilerin günlük rutinleri ve boş zamanlarda, bir restoranda yemek siparişi seyahat veya alışverişe giden bahsedeceğiz.

Dilbilgisi

Öğrencilerin mevcut basit, basit geçmiş, gelecek mevcut, basit sürekli ve mevcut mükemmel basit içeren farklı zaman öğrenirler. Öğrenciler karşılaştırmalı, abartılardan, sıfat ve isimler öğrenirler. Öğrenciler ayrıca pozitif, negatif ve soru formları da dahil olmak üzere basit cümleler kullanmayı öğrenirler.

Beceri

Öğrencilerin bildikleri şeyleri basit ve günlük yaşamda konuşmayı öğrenirler. Onlar dinlemek ve net ve yavaş konuşulduğunda yaygın İngilizce kalıpları ve ifadeleri anlamak öğrenir. Öğrencilerin yüksek frekans kelime ile bildikleri ortak konularda kısa, temel metinleri okumayı öğrenirler.

Öğrenciler basit cümleleri ve cümlelerde kişisel bilgileri yazmayı öğrenir ve bu tür “ve”, “ama” ve “çünkü” gibi ortak bağlaçlar kullanır.

Ön orta

Fonksiyonlar

Öğrenciler daha ayrıntılı olarak kendilerini ve diğer insanları tanımlamak öğrenirler. Onlar da planları ve onların yaşam deneyimleri hakkında konuşmak öğrenirler. Onlar küçük bir konuşma yapmak ve iş, seyahat ve kültür hakkında konuşmak öğrenirler. Onlar da tarifini sor ve randevuları yapmak öğreneceksiniz.

Dilbilgisi

Öğrencilerin mevcut basit ve sürekli geçmiş basit ve sürekli gelecek formlar ve mevcut de mükemmel dahil olmak üzere farklı zamanları kullanmayı öğrenmek. Öğrencilerin birinci ve ikinci Koşullamalar, Nicelik, kipliklerin ve bağıl maddeleri dahil olmak üzere diğer yapıları kullanmayı öğrenmek.

Beceri

Öğrenciler basit ve günlük yaşamda konuşmayı öğrenmek ve tanıdık konularda diyalogları var. Onlar da daha detaylı olarak ve şimdi onların yaşam ve geçmiş deneyimleri hakkında daha uzun süre konuşmayı öğrenmek.

Öğrencilerin ortak gündelik konular hakkında somut bilgilere anlaşılır dinlemeyi öğrenirler. Bunlar açık ve yavaşça konuşulduğu zaman, genel mesajlar ve özel ayrıntılar için dinlemeyi öğrenirler.

Öğrenciler tanıdık konularda kısa, basit metinler bir dizi okumayı öğrenirler.

Öğrencilerin ortak ifadeler, temel konnektörleri ile bağlantılı basit cümle yapıları ve paragraflar yazmayı öğrenirler. Onlar da kendi kişisel yaşam ve geçmiş deneyimlerin açıklamaları temel e-posta ve mektup yazmayı öğrenirler.

Orta düzey

Fonksiyonlar

Öğrenciler, yiyecek ve kişileri, yerleri ve olayları anlatan soran ve iş başvurusunda, insanlar, olaylar ve prosedürleri hakkında bilgi vererek, ve bir film gözden dahil iletişimsel işlevler, bir dizi gerçekleştirmek için öğrenirler.

Dilbilgisi

Öğrencilerin geçmiş ve şimdiki zamanını, kipliklerin, birinci, ikinci ve üçüncü Koşullamalar ve bildirilen konuşma dahil gramer yapıları, bir dizi kullanımlarını göstermek için öğrenirler. Öğrencilerin konuşma ve yazarken daha az hata ile dilbilgisi kullanmayı öğrenirler.

Beceri

Öğrenciler tanıdık konularda güvenle konuşmak ve onların düşünce ve bu tür filmlerin, kitap ve müzik gibi daha soyut, kültürel konularda görüşlerini ifade etmeyi öğrenirler.

Öğrenciler tanıdık bir konu üzerinde uzun konuşma ve tartışma çizgilerini takip ederek öğrenirler.

Öğrenciler kısa metinler ve yazılar daha bağımsız okumayı öğrenir.

Öğrencilerin ortak bağlantı ifadelerin bir dizi ile bağlantılı genişletilmiş paragraflar yazmayı öğrenirler. Onlar kendi kişisel yaşam ve geçmiş deneyimlerin açıklamaları yazmayı öğrenirler. Bunlar resmi mektubu ve CV film inceleme ve dergi makalesinde, gayrı harfi içeren yazı farklı türde çeşitli öğrenirler.

Üst - Orta

Fonksiyonlar

Öğrenciler, tepki ve daha fazla bilgi isteyen, başka sözcüklerle, bir konuşma koruyarak aktif dinleyici olarak etkileşim, çeşitli konularda görüşlerini ifade geçmişte ve günümüzde karşılaştırarak, resim anlatan notlar alıyor, başlıkların tartışılması dahil iletişimsel işlevler, bir dizi gerçekleştirmek için öğrenmek bir sunum yaparken ve sıkıntı ifade.

Dilbilgisi

Öğrencilerin mevcut mükemmel basit ve sürekli, anlatı Zamanları, pasif, gelecekteki mükemmel ve gelecekteki sürekli dahil gramer yapıları bir dizi kullanmayı öğrenmek; onlar da sıfır, birinci, ikinci ve üçüncü Koşullamalar dahil cümle kalıplarını, kullanmayı öğrenmek. Öğrencilerin gramer kontrolü kaçınarak hataları var öğrenirler. Bunlar daha seyrek ve daha karmaşık gramer yapılarını öğrenir.

Beceri

Öğrenciler açıkça düşüncelerini paylaşmaları ve görüşleri için açıklamalar vermek, olaylar ve kendileri için önemli olan deneyimleri hakkında konuşmak öğrenirler. Bunlar oldukça akıcı ve güvenle konuşmayı öğrenirler.

Öğrencilerin çeşitli konularda normal hızda karmaşık konuşmanın ana fikirleri dinlemeyi öğrenirler.

Öğrenciler metin türleri ve çeşitli konularda farklı okuma stratejileri kullanarak, bağımsız okumayı öğrenirler.

Öğrenciler üreten ve kaynakları bir dizi bilgi ve argümanları değerlendirerek, çeşitli konularda üzerinde açıkça yazmayı ayrıntılı metinler öğrenmek ve ifade edebilirler ve kendi görüşlerini destekleyecek.

ileri

Fonksiyonlar

Öğrenciler ilişkileri, bir şey kendi görüşü vurgulayan konular ve tartışmalar da dahil olmak üzere bir dizi durum kişisel görüşlerin ifade kitaplar ve filmler açıklayan, izin, yükümlülük ve gerekliliğini ifade tercihlerini ifade spekülasyon gösteren dahil iletişimsel işlevler, bir dizi gerçekleştirmek için öğrenmek fikirler arasında, ikna ve espri.

Dilbilgisi

Öğrencilerin güven ve minimal hataları ile gramer denetimi kullanmayı öğrenmek ve etkin karmaşık yapılarını kullanmayı öğrenir.

Beceri

Öğrenciler güvenle ifadeler veya çok fazla kaçınma stratejileri için çok fazla aramaksızın, akıcı ve doğal birkaç hataları ile kendilerini ifade etmeyi öğrenirler.

Öğrenciler normal hızda farklı aksan çeşitli konuşulan karmaşık bilmediğiniz konularda genişletilmiş konuşma dinlemek için öğrenirler.

Öğrencilerin konuları geniş bir yelpazede üzerinde genişletilmiş çeşitli yazıları okumayı öğrenirler.

Öğrenciler üreten ve çeşitli konularda bilgi ve argümanları değerlendirerek, çeşitli konularda üzerine, organize açık, ayrıntılı ve uzun makaleler, rapor ve kompozisyon yazmayı öğrenirler.

Dersin Süresi: 1 - yearr başına 44 hafta
Kaydı: Yılın herhangi bir zamanında bu kursu katılın ve biz kapalı olduğunda hafta sonları ve resmi tatil hariç sınıflara herhangi güne başlayın.

Ortalama sınıf boyutu: 10
Maksimum sınıf boyutu: 15
haftada Günleri: Pazartesi - Cuma
Ders süreleri: 9:00-00:15 ve / veya 13:00-16:15
Haftalık ders saati: 15 veya 21

Ders Maliyeti

1 hafta 15 saat: £ 130 (daha uzun süreler için rezervasyonu yaparken oranları düşüktür)

Kayıt:

£ 50 Dersler en fazla 4 hafta (isterlerse öğrencilerin ders kitabı satın almak için daha ödeyebilirsiniz)

£ 75 daha 4 haftadan daha Kursları (ders kitabının maliyetini içerir)

Sen 16 yaşında veya üzerinde kayıt sırasında olmalıdır. Öğrencilerin yerleştirme testinin sonucuna göre Common European Framework Reference (GER) 'de A1 ila C2 arasındaki herhangi bir düzeyde başlayabilir. Sen hangi ülkeden gelir bağlı Öğrenci Ziyaretçi Vizesi gerekebilir.

Kurs konuları

Dinleme, konuşma, Telaffuz, okuma, yazı, Kelime, gramer ve faaliyetler

Sınıf programı

Kurs süresi
1-52 hafta
Başlama tarihleri
Her Pazartesi
Sınıf haftalık
21 lessons per week (her ders 60 dakikadır)
Sınıf günleri
Pazartesi - Cuma

Sınıf vakitleri

Sabah Oturumu
09:00 - 12:15
Öğleden sonra oturumu
13:00 - 16:15

Sınıf programı mevcudiyet ve sezona bağlı olarak değişebilir.

Sınıf seviyesi

Tüm seviyeler, yeni başlayandan ileri seviyeye kadar
Sınıf seviyenizi belirlemek için ilk gün yerleştirme sınavı olacaksınız. Londra a gelmeden önce bu testi de alabilirsiniz.

Sınıf mevcudu

Ortalama 10 öğrenci
Maksimum 15 öğrenci

Öğrenci yaşı

Yaş aralığı 10 yaş ve üstü
Ortalama 1 Yıllık
(yazın 20)

Sertifika

Kurs sonunda bitirme belgesi verilecektir.
Daha fazla oku...
school
photos

Fotoğraflar

  • Docklands Academy, London 1/10
  • Docklands Academy, London 2/10
  • Docklands Academy, London 3/10
  • Docklands Academy, London 4/10
  • Docklands Academy, London 5/10
  • Docklands Academy, London 6/10
  • Okulun öğrencileri 7/10
  • The Management 8/10
  • Docklands Academy, London 9/10
  • Docklands Academy, London 10/10
reviews

Yorum

%0 öneriliyor

1 değerlendirmeye dayanarak
5 yıldız
0
4 yıldız
0
3 yıldız
1
2 yıldız
0
1 yıldız
0
Öğretim kalitesi
Okul imkanları
Sosyal aktiviteler
Okulun konumu

"The best place if you just want to get a visa and don’t want to be bothered with study."

Natalia Stukova, Rusya

This school won’t help you if you wanna significantly improve your English.
The teachers are great, but the school doesn’t have any program imho. It’s random and chaotic which is bad for the students with a low English level. I know what I’m talking about as I attended Korean language courses where you could see the improvement of your language skills within a month, because they have structure and methodology so there is no random information “just because”.

This course will be great for people who wanna see London but struggling to get a tourist visa. I’m sorry, but I don’t want to lie.

Daha fazla oku...

Bu okul için değerlendirmem

Öğretim kalitesi
Okul imkanları
Sosyal aktiviteler
Okulun konumu
Eğitim süresi
3 hafta
Eğitim tarihi
3 Jan 2022 - 28 Jan 2022
Bu okulu tavsiye edermisiniz?
Hayır
Bu doğrulanmış bir derlemedir. Bu öğrenci Uluslararası Dil aracılığıyla bu okulda bir ders ayırmıştır.
visa

Vize desteği

Biz öğrenciler adına vize için başvuruda bulunamayız. Ancak okul vize başvurunuzu desteklemek için gereken tüm belgeleri sağlayabilir.

Eğer İngilterede 11 aydan fazla eğitim görecekseniz, İngiltere elçiliğine Genel Öğrenci Vize başvurusu (General Student Visa application) ile birlikte göndermeniz gereken Eğitim Kabul Onayı (Confirmation of Acceptance for Studies (CAS)) denilen bir referans numarası alacaksınız. Başarılı dil kursu rezervasyonu yaptırmış ve ücretlerini ödemiş olan öğrenciler CAS'ı DAL dan alacaklardır. İngiltere yasalarına göre, CAS yalnızca İngilizce eğitimlerini 11 aydan fazla sürdürmeyi planlayan öğrencilere verildiğini unutmayınız.

Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitim görecekseniz, Öğrenci Ziyaretçi Vizesi (Student Visitor Visa) olarak adlandırılan özel bir ziyaretçi vizesine başvurmanız gerekmektedir. Ziyaretçi öğrenci olarak eğitim sürenizce yarı-zamanlı olarak çalışamazsınız. Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitiminizi sürdürmeyi planlıyorsanız, kabul mektubu ev adresinize normal posta ile hiçbir ücret talep edilmeden gönderilecektir.

İngiltere vizesi alma hakkında daha fazla bilgi edinin »

Uçuşlar ve havaalanı aktarması

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Londra based on your budget, schedule and preferences.

Seyehat sigortası

Language International sağlık ve kişisel eşyalar sigortası kapsamında yurtdışında eğitim endişesiz geçer. Bizimle kurs rezervasyounu yaptırdığınızda, sadece sağlık bakım maliyetini değil aynı zamanda kişisel eşyalarınızın kaybını da kapsayan uluslararası sigorta planı satın alabilirsiniz. Sigortanızı kayıt olurken önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Sigorta planımız hakkında daha fazla bilgi edinin »

Daha fazla oku...
questions

Sorular & yanıtlar

Sorularınız mı var? Docklands Academy, London personelinden ve geçmişteki öğrenciler yanıt alın.

Soru sor
Fiyatları göster