General English Language

South & City College Birmingham

S&Y
Fiyat
school-reference
detail

Kurs konuları

Dinleme, konuşma, Telaffuz, okuma, yazı, Kelime, gramer ve faaliyetler

Sınıf programı

Kurs süresi
2-52 hafta
Başlama tarihleri
Her Pazartesi
Sınıf haftalık
10 lessons per week (her ders 90 dakikadır)
Sınıf günleri
Pazartesi - Cuma
Okul tatil günleri
06 May 2024 - 07 May 2024 ve 27 May 2024 - 31 May 2024

SCCB yukarıdaki tatil tarihlerinde sınıfları yok. Okul bu tatiller için tazminat ödemiyor onun için başlangıç tarihinizi buna göre seçiniz.

Sınıf vakitleri

Sabah Oturumu
09:15 - 12:15
Öğleden sonra oturumu
12:45 - 15:45

Sınıf programı mevcudiyet ve sezona bağlı olarak değişebilir.

Kurs açıklaması

All of our English language School courses seek to develop your English language skills intensively. This course will provide you with the building blocks that you need in order to master the language. Equal time is spent on developing your confidence in reading, writing and speaking and listening.

Your teachers will use a variety of different teaching and learning methods to enable you to learn English and communicate in a variety of situtations. To imporve your speaking skills you will work on your conversational skills and in delivering a short presentation. You will focus on learning your tenses and on the accurate use of grammar, pronunciation and broadening your vocabulary on practical real life situations.

You will learn about: describing personal interests written communication meeting people and typical British contextual interactons accurate use of English grammar *British life and culture.

This course aims to to build up all key English Language skills in reading, writing, speaking and listening, and in particular to:

increase your confidence in the use of English
support you in gaining a wider range of vocabulary
enable you to achieve a greater accuracy in grammar
allow you to achieve a greater fluency in speaking English and improve your pronunciation.

Sınıf seviyesi

Tüm seviyeler, yeni başlayandan ileri seviyeye kadar
Sınıf seviyenizi belirlemek için ilk gün yerleştirme sınavı olacaksınız. Birmingham a gelmeden önce bu testi de alabilirsiniz.

Sınıf mevcudu

Ortalama 15 öğrenci
Maksimum 18 öğrenci

Öğrenci yaşı

Yaş aralığı 16 yaş ve üstü
Ortalama 1 Yıllık
(yazın 21)

Sertifika

Kurs sonunda bitirme belgesi verilecektir.
Daha fazla oku...
school
photos

Fotoğraflar

  • South & City College Birmingham 1/8
  • South & City College Birmingham 2/8
  • South & City College Birmingham 3/8
  • South & City College Birmingham 4/8
  • South & City College Birmingham 5/8
  • South & City College Birmingham 6/8
  • South & City College Birmingham 7/8
  • South & City College Birmingham 8/8
visa

Vize desteği

Biz öğrenciler adına vize için başvuruda bulunamayız. Ancak okul vize başvurunuzu desteklemek için gereken tüm belgeleri sağlayabilir.

Eğer İngilterede 11 aydan fazla eğitim görecekseniz, İngiltere elçiliğine Genel Öğrenci Vize başvurusu (General Student Visa application) ile birlikte göndermeniz gereken Eğitim Kabul Onayı (Confirmation of Acceptance for Studies (CAS)) denilen bir referans numarası alacaksınız. Başarılı dil kursu rezervasyonu yaptırmış ve ücretlerini ödemiş olan öğrenciler CAS'ı SCCB dan alacaklardır. İngiltere yasalarına göre, CAS yalnızca İngilizce eğitimlerini 11 aydan fazla sürdürmeyi planlayan öğrencilere verildiğini unutmayınız.

Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitim görecekseniz, Öğrenci Ziyaretçi Vizesi (Student Visitor Visa) olarak adlandırılan özel bir ziyaretçi vizesine başvurmanız gerekmektedir. Ziyaretçi öğrenci olarak eğitim sürenizce yarı-zamanlı olarak çalışamazsınız. Eğer İngilterede 11 ay veya daha az eğitiminizi sürdürmeyi planlıyorsanız, kabul mektubu ev adresinize normal posta ile hiçbir ücret talep edilmeden gönderilecektir.

İngiltere vizesi alma hakkında daha fazla bilgi edinin »

Uçuşlar ve havaalanı aktarması

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Birmingham based on your budget, schedule and preferences.

Seyehat sigortası

Language International sağlık ve kişisel eşyalar sigortası kapsamında yurtdışında eğitim endişesiz geçer. Bizimle kurs rezervasyounu yaptırdığınızda, sadece sağlık bakım maliyetini değil aynı zamanda kişisel eşyalarınızın kaybını da kapsayan uluslararası sigorta planı satın alabilirsiniz. Sigortanızı kayıt olurken önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Sigorta planımız hakkında daha fazla bilgi edinin »

Daha fazla oku...
questions

Sorular & yanıtlar

Sorularınız mı var? South & City College Birmingham personelinden ve geçmişteki öğrenciler yanıt alın.

Soru sor
Fiyatları göster