Kiev'de En İyi 3 Rusça Dil Okulu 2024 (₺ 3,722'dan Başlayan)

Kiev'de en son yorumlanan Rusça okulları

ECHO Eastern Europe Russian & Ukrainian language School

Çok iyi bir öğretmen olan Marina ile 1'e 1 ders aldım, her şeyi çok iyi açıkladı ve çok arkadaş canlısı. Bana çok yardımcı oldu ve 1 haftada çok şey öğrendiğimi düşünüyorum. Ayrıca okulu beğendim, bulması kolay ve iyi bir konumda. Okulda her şey... more

NovaMova International Language School

NovaMova, Kiev'in kalbinde yer almaktadır. Dersler iyi organize edilmiş ve öğretilmiştir; tüm personel, doğru dil seviyesine ulaşmanıza yardımcı olarak her zaman mümkün olan en iyi deneyimi sağlamaya kararlıdır ve aynı zamanda günlük sorunlarla... more


Rusça KURS TÜRLERİ

Ne tür Rusça kursu arıyorsunuz?

Genel

Genel Rusça dil kursları

Genel Rusça kursları dinleme, okuma ve yazma becerilerini konuşma Rusça geliştirmek isteyen yetişkinler içindir. Çoğu kurslar 16 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 2 - 48 haftalık kurslar mevcuttur. Çoğu kurslar haftalık ortalama 30 saattir.

Sınava hazırlık

Rusça yeterlilik sınavına hazırlık kursları

Rusça sınavına hazırlık kursları iş beklentilerini geliştirmek veya üniversiteye girebilmek için Rusça yeterlilik sınavına hazırlanmak isteyen öğrenciler içindir.

İş

Ticari Rusça kursları

Bire-bir iş için Rusça dersleri özel ders ve özel bir Rusça öğretmeni ile kısa sürede Rusça öğrenmek isteyen şirket yöneticileri ve profesyoneller içindir.