Rio de Janeiro'da En İyi 6 Portekizce Dil Okulu 2024 (₺ 6,012'dan Başlayan)

Rio de Janeiro'da en son yorumlanan Portekizce okulları

Fala Brasil School

Fala Brasil hakkında söylenecek harika şeyler dışında hiçbir şeyim yok. Grubumuz ilk günden itibaren öğretmenleri, öğretim yöntemlerini, dersleri çok sevdi, hepsi gerçekten iyi yapıldı. Gerçek okul da harikaydı! Çok sıcak ve temiz bir yer. Okula... more

Fala Brasil School

Eylül 2015'te Brezilya'ya geldim ve Fala Brasil'de Portekizce öğrenmeye başladım. Orada altı ay okudum ve şimdi hemen hemen akıcı konuşuyorum! Okul çok sakin bir sokakta yer alıyor ve sınıflar rahat ve aydınlık bir evde gerçekleşiyordu.... more


Portekizce KURS TÜRLERİ

Ne tür Portekizce kursu arıyorsunuz?

Genel

Genel Portekizce dil kursları

Genel Portekizce kursları dinleme, okuma ve yazma becerilerini konuşma Portekizce geliştirmek isteyen yetişkinler içindir. Çoğu kurslar 16 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 2 - 48 haftalık kurslar mevcuttur. Çoğu kurslar haftalık ortalama 30 saattir.

İş

Ticari Portekizce kursları

Bire-bir iş için Portekizce dersleri özel ders ve özel bir Portekizce öğretmeni ile kısa sürede Portekizce öğrenmek isteyen şirket yöneticileri ve profesyoneller içindir.

Uzmanlık Alanı

Uzmanlık Portekizce kursları

Uzmanlık Portekizce kursları Portekizce eğitimi ve spor, sanat, yemek, ve daha fazlası gibi faaliyetler, katılmak isteyenler içindir.