Tamwood Camps at University of Toronto

3359 Mississauga Road, Toronto, Ontario BC V8E 1B8, Portugal
courses

Tüm kurslar

Tamwood Camps at University of Toronto aşağıdaki kurs türlerini sunar:

başlayan
₺ 51,939

başlayan
₺ 57,724

school
photos

Fotoğraflar

  • Tamwood Camps at University of Toronto 1/3
  • Tamwood Camps at University of Toronto 2/3
  • Tamwood Camps at University of Toronto 3/3
visa

Vize desteği

Biz öğrenciler adına vize için başvuruda bulunamayız. Ancak okul vize başvurunuzu desteklemek için gereken tüm belgeleri sağlayabilir.

Kabul mektubunuz ev adresinize normal posta ile hiçbir ücret talep edilmeden gönderilecektir. Eğer evraklarınızı hızlı posta ile almak istiyorsanız, kayıt olurken C$ 95 talep edilecektir.

Uçuşlar ve havaalanı aktarması

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Toronto based on your budget, schedule and preferences.

Seyehat sigortası

Language International sağlık ve kişisel eşyalar sigortası kapsamında yurtdışında eğitim endişesiz geçer. Bizimle kurs rezervasyounu yaptırdığınızda, sadece sağlık bakım maliyetini değil aynı zamanda kişisel eşyalarınızın kaybını da kapsayan uluslararası sigorta planı satın alabilirsiniz. Sigortanızı kayıt olurken önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Sigorta planımız hakkında daha fazla bilgi edinin »

Daha fazla oku...
map

Map

3359 Mississauga Road
Toronto
Ontario BC V8E 1B8
Portugal

Okulun konumu

Toronto, Kanada’nın en büyük şehridir ve harika bir kozmopolit yaz kampı yeri olarak çok sayıda turistik etkinlik ve festival sunar. Tamwood’un Toronto yaz kampı, Toronto Üniversitesi kampüsü Mississauga’da bulunmaktadır.
Kampüs, Credit River boyunca 225 dönümlük yeşil alanın üzerinde bulunmaktadır ve Toronto havaalanına arabayla 20 dakika uzaklıkta, Toronto şehir merkezinin 25 kilometre batısında, Ontario Gölü'ne, Niagara Şelaleleri'ne, Kanada'nın Harikalar Diyarı'na ve diğer pek çok ünlü bölgeye yakındır. Kampüsün konumu, uluslararası kampçılar için çok güvenli ve cazip bir seçimdir.

questions

Sorular & yanıtlar

Sorularınız mı var? Tamwood Camps at University of Toronto personelinden ve geçmişteki öğrenciler yanıt alın.

Soru sor
Fiyatları göster