Birmingham'da En İyi 6 İngilizce Dil Okulu 2024 (₺ 6,164'dan Başlayan)

Birmingham'da en son yorumlanan İngilizce okulları

Trilingua Language Centre

Bire bir kurs seçmiştim ama kurs saatlerine ek olarak başka bir kurstan öğrencilerle de tanışma fırsatı buldum, böylece hem temel öğrenme hem de diyalog becerilerinde 'ekstra' bir kazanım elde ettim. Öğretmen, dili öğretmeyi amaçlayan... more

ILC Birmingham

Sınıflar yeterince geniş ve öğretmenler çok kibar ve yardımsever. Okulun konumu Birmingham'ın merkezinde olduğu için hoşuma gitti. Aktiviteler heyecan vericiydi ve özellikle Bullring alışveriş merkezine (mini golf) gezi. more


İngilizce KURS TÜRLERİ

Ne tür İngilizce kursu arıyorsunuz?

Genel

Genel İngilizce dil kursları

Genel İngilizce kursları dinleme, okuma ve yazma becerilerini konuşma İngilizce geliştirmek isteyen yetişkinler içindir. Çoğu kurslar 16 yaş ve üzeri yetişkinler içindir. 2 - 48 haftalık kurslar mevcuttur. Çoğu kurslar haftalık ortalama 30 saattir.

Sınava hazırlık

İngilizce yeterlilik sınavına hazırlık kursları

İngilizce sınavına hazırlık kursları iş beklentilerini geliştirmek veya üniversiteye girebilmek için İngilizce yeterlilik sınavına hazırlanmak isteyen öğrenciler içindir.

Eğitim ve iş

Eğitim ve çalışma için İngilizce programları

İş-çalışma programları İngilizce öğrenmek ve aynı zamanda profesyonel iş deneyimi kazanmak isteyen yetişkinler içindir.

Uzmanlık Alanı

Uzmanlık İngilizce kursları

Uzmanlık İngilizce kursları İngilizce eğitimi ve spor, sanat, yemek, ve daha fazlası gibi faaliyetler, katılmak isteyenler içindir.